Gå til innhold

Rømme istedet for creme fraiche???


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Står og skal lage en saus (tandoori), men oppdaget plutselig at jeg var tom for creme fraiche. Er det mulig å bruke rømme istedet? Eventuelt matfløte? Eller blir det helt feil...?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg vet ikke hvordan det er i tandoori - men i flere av mine oppskrifter står det creme fraiche eller lettrømme.. og jeg bruker det om hverandre - hvertfall i kyllingformer etc.

Skrevet

Jeg har laget slike tandorisauser med rømme flere ganger, funker så fint så :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...