Gjest Anonymous Skrevet 2. desember 2004 #1 Skrevet 2. desember 2004 Står og skal lage en saus (tandoori), men oppdaget plutselig at jeg var tom for creme fraiche. Er det mulig å bruke rømme istedet? Eventuelt matfløte? Eller blir det helt feil...?
LilleBille Skrevet 2. desember 2004 #2 Skrevet 2. desember 2004 Jeg vet ikke hvordan det er i tandoori - men i flere av mine oppskrifter står det creme fraiche eller lettrømme.. og jeg bruker det om hverandre - hvertfall i kyllingformer etc.
Grooo Skrevet 2. desember 2004 #3 Skrevet 2. desember 2004 Jeg har laget slike tandorisauser med rømme flere ganger, funker så fint så
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå