labine Skrevet 30. desember 2016 #1 Skrevet 30. desember 2016 Noen forslag til hva vi skal servere til dessert når hovedretten er gås?
AnonymBruker Skrevet 30. desember 2016 #2 Skrevet 30. desember 2016 Gås er ganske tung og fet mat, så jeg ville valgt en lett og frisk dessert. Hva med en sorbet eller sitronmousse? Anonymkode: fea58...9cc
BlendaSensitive Skrevet 30. desember 2016 #3 Skrevet 30. desember 2016 Følger! Vi hadde tenkt tiramisu, men om det passer så godt er en annen sak. Etter litt googling ser jeg noen foreslår eplekake til dessert. Eller eplesorbet med margeng. Er vel fordi gås er en vanlig høstrett, og derfor epler...
labine Skrevet 30. desember 2016 Forfatter #5 Skrevet 30. desember 2016 tusen takk for svar! to av ungene sa hver for seg at de har lyst på sjokoladefondant, og mannen min vil ha panna cotta. så da blir det ditt forslag loki, i tillegg til sorbeten til ab over her ved siden av sjokoladefondant regner jeg med
labine Skrevet 30. desember 2016 Forfatter #6 Skrevet 30. desember 2016 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Gås er ganske tung og fet mat, så jeg ville valgt en lett og frisk dessert. Hva med en sorbet eller sitronmousse? Anonymkode: fea58...9cc Hmmm...Har ikke ismaskin så da blir det å lage på den tungvinte måten...Kan jeg lage sorbet i dag? Alt som er gjort på forhånd er bra 😀 dessuten kan det hende jeg lager to forskjellige....
happiest Skrevet 30. desember 2016 #7 Skrevet 30. desember 2016 Sitronfromasj! Eller noe annet friskt og godt. Pavlova kan være friskt og godt om en bruker masse bær.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå