Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen forslag til hva vi skal servere til dessert når hovedretten er gås?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Gås er ganske tung og fet mat, så jeg ville valgt en lett og frisk dessert. Hva med en sorbet eller sitronmousse?

Anonymkode: fea58...9cc

Skrevet

Følger!

Vi hadde tenkt tiramisu, men om det passer så godt er en annen sak. ;)

 

Etter litt googling ser jeg noen foreslår eplekake til dessert. Eller eplesorbet med margeng.

Er vel fordi gås er en vanlig høstrett, og derfor epler...

 

Skrevet

tusen takk for svar! to av ungene sa hver for seg at de har lyst på sjokoladefondant, og mannen min vil ha panna cotta. så da blir det ditt forslag loki, i tillegg til sorbeten til ab over her ved siden av sjokoladefondant regner jeg med :)

Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Gås er ganske tung og fet mat, så jeg ville valgt en lett og frisk dessert. Hva med en sorbet eller sitronmousse?

Anonymkode: fea58...9cc

Hmmm...Har ikke ismaskin så da blir det å lage på den tungvinte måten...Kan jeg lage sorbet i dag? Alt som er gjort på forhånd er bra 😀 dessuten kan det hende jeg lager to forskjellige....

Skrevet

Sitronfromasj!:nori:

Eller noe annet friskt og godt. Pavlova kan være friskt og godt om en bruker masse bær. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...