Gå til innhold

Lage halvstekte rundstykker


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det bare å lage en random oppskrift, og steke de halve tiden? For så å fryse de ned? 

Så steke de resten av steketiden når man ønsker de? Kan man da ta de rett fra frys til stekeovn?  Slik som med kjøpte? 

Anonymkode: 1928a...f29

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Er det ingen som kan noe om dette her på kg? :ac:

Anonymkode: 1928a...f29

Skrevet

Jeg steker rundstykkene som vanlig (kanskje et par minutter mindre, sånn at skorpen ikke blir mørk) og fryser ned, også putter jeg dem i kald ovn på 100-150 grader. Da er de klare i løpet av et kvarters tid! De blir ikke tørre om du gjør det på denne måten, det blir de om de fryser de ned "uferdige"


 

 
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
På Saturday, December 31, 2016 den 11.11, Sjallabais skrev:

Jeg steker rundstykkene som vanlig (kanskje et par minutter mindre, sånn at skorpen ikke blir mørk) og fryser ned, også putter jeg dem i kald ovn på 100-150 grader. Da er de klare i løpet av et kvarters tid! De blir ikke tørre om du gjør det på denne måten, det blir de om de fryser de ned "uferdige"


 

 

Tusen takk for svaret, det hjalp meg mye! :) Nå skal fryseren fylles! :)

Anonymkode: 1928a...f29

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...