Gå til innhold

Helstekt laks i folie


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg planlegger å lage laks på nyttårsaften, og vil gjerne ha helstekt i folie, slik at den blir mest mulig mør. Vi blir 8 personer. 
Jeg ønsker å bruke sitronskiver, men så er jeg usikker på urter og krydder som kan passe til. 
Er også usikker på hva jeg skal ha som tilbehør, hvilken saus osv.

Hvor høy temperatur burde jeg ha? 

 

Tusen takk for all hjelp :) 

Anonymkode: 46b7d...9ad

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kanskje denne oppskriften kan være noe? 

Kjenner jeg misunner gjestene dine nå :)

Skrevet
6 minutter siden, Mis(s)Understood skrev:

Kanskje denne oppskriften kan være noe? 

Kjenner jeg misunner gjestene dine nå :)

Tusen takk! Jeg har sett på den oppskriften, det må bli uten poteter i bunnen, vil helt ha de separat :)

Anonymkode: 46b7d...9ad

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Jeg har pakket den i en haug med govt salt og brukt folie som støtte kar. Nei det blir ikke sykt salt. Saltet som ligger mot fiske. Blir helt hardt som et skall, bruk litt lenger steke tid etter som saltet isolere litt varme. Den blir helle ikke tørr. Bruker vanlige grønsaker i buken.

Kom på at jeg muligens aldri har prøvd med laks. Bruker faktisk ørret, normalt. Sån passe stor så den akkuratt får plass diagonalt i  langpanna.

I og med at det var saus du lurte på, så bruker jeg appelsinsaus. Der er sykt mange varianter på nettet.

jeg laget sist med appelsin og  hønse bøujong,

blandet noen SS  margarin og litt mel/maizena postei i et krus. Litt hard å jobbe sammen, men det funket. Og brukte posteien litt og litt som gjevning. Kan vær at dette ikke er etter kokke  boka, men men.

Endret av Tummy
  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...