Gå til innhold

Juletallerken


Anbefalte innlegg

Skrevet

Endelig har jeg funnet innmatspølse på butikken! Tenkte å lage til litt førjulsmat, men hva slags tilbehør bruker dere? (Er pinnekjøtt-jente, ikke veldig vant til å lage denne typen julemat :ler: )

Bruner både innmatspølse og medisterpølse på panne tenker jeg, har også medisterkaker i fryseren jeg kan varme opp. Poteter, surkål og tyttebær til??? Bruker man saus til? Kommer ikke til å steke ribbe akkurat, så ribbefett blir det ei!

Skrevet

Du kan kanskje bruke litt sjysaus? Eller litt fett fra panna?

Så ville jeg også ha hatt lefse til, foruten da poteter, surkål og tyttebær.

Skrevet

nå ble jeg sulten... :P

Ville nok hatt rødkål til jeg.. og lagd en saus, med skysaus som base..

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...