Gjest Espera Skrevet 2. desember 2004 #1 Skrevet 2. desember 2004 Endelig har jeg funnet innmatspølse på butikken! Tenkte å lage til litt førjulsmat, men hva slags tilbehør bruker dere? (Er pinnekjøtt-jente, ikke veldig vant til å lage denne typen julemat ) Bruner både innmatspølse og medisterpølse på panne tenker jeg, har også medisterkaker i fryseren jeg kan varme opp. Poteter, surkål og tyttebær til??? Bruker man saus til? Kommer ikke til å steke ribbe akkurat, så ribbefett blir det ei!
Ottine Skrevet 2. desember 2004 #2 Skrevet 2. desember 2004 Du kan kanskje bruke litt sjysaus? Eller litt fett fra panna? Så ville jeg også ha hatt lefse til, foruten da poteter, surkål og tyttebær.
Calla Skrevet 2. desember 2004 #3 Skrevet 2. desember 2004 nå ble jeg sulten... Ville nok hatt rødkål til jeg.. og lagd en saus, med skysaus som base..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå