AnonymBruker Skrevet 28. desember 2016 #1 Skrevet 28. desember 2016 Til middag og dessert. Anonymkode: cb25d...fd5
FantasDick Skrevet 28. desember 2016 #2 Skrevet 28. desember 2016 Biff Wellington med peppersaus, hasselbackpoteter, smørdampet asparges og bakte cherrytomater. Kanskje rødløkskompott også, hvis det ikke blir too much. Får se.
Christiane_W Skrevet 28. desember 2016 #3 Skrevet 28. desember 2016 I år skal vi bort på nyttårsaften, så aner ikke hva som står på menyen. Når vi inviterer til nyttårsfest kjører vi stort sett en fisk eller skalldyrsbasert forrett, en kjøttrett (gjerne helstekt biff eller kalkun) med tilbehør til hovedrett og alltid sjokolademousse til dessert.
sofie777 Skrevet 28. desember 2016 #4 Skrevet 28. desember 2016 Har tenkt å spise pinnekjøtt med gratinert potetmos. Veldig enkelt og jeg vet det blir godt.
Antoinette Skrevet 28. desember 2016 #5 Skrevet 28. desember 2016 (endret) Vi veksler mellom kalkun og vilt. I år blir det skalldyrsuppe til forrett, så reinsdyrstek med råstekte mandelpoteter, sellsrirotpure, tyttebær, portvinssaus, rosenkål og gulrøtter. Dronning Maud fromage til dessert. Endret 28. desember 2016 av Antoinette
Teriyaki Skrevet 28. desember 2016 #6 Skrevet 28. desember 2016 Vanligvis kalkun med potetmos, maisstuing og grønnsaker. Dessert varierer. I år derimot blir det for første gang på seks år en "vennefeiring" framfor feiring med mann og barn. Så da blir det Taco, men for å piffe litt opp lager jeg også maisstuing. Dessert blir mer øl og sjokolade.
Arkana Skrevet 28. desember 2016 #7 Skrevet 28. desember 2016 Veldig varierende. Vi har den store nyttårsmiddagen 1. nyttårsdag og ikke nyttårsaften, så den dagen er det ingen fast middag og det trenger heller ikke være noe spesielt. I år blir det kinesisk crispy duck og så skal vi ha ribbe 1. nyttårsdag. Dessert blir hjemmelaget karamellpudding.
Brunhilde Skrevet 28. desember 2016 #8 Skrevet 28. desember 2016 Jeg vet ikke hva hovedretten blir, men jeg vet at det blir karamellpudding til dessert. 1
Try2 Skrevet 28. desember 2016 #9 Skrevet 28. desember 2016 (endret) pinnekjøtt eller kveite Endret 28. desember 2016 av Try2
Gjest Mrs. Random Nick Skrevet 28. desember 2016 #10 Skrevet 28. desember 2016 Til middag blir det kalkun med diverse tilbehør. Dessert er jeg usikker på om vi skal ha, er ikke en dessert-familie, egentlig. Men noe godt å spise på senere på kvelden kommer vi til å ha uansett.
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2016 #11 Skrevet 28. desember 2016 Falafel,rosenkål,poteter og rørte(selvplukka) tyttebær Anonymkode: a0596...d40
SweetM Skrevet 28. desember 2016 #12 Skrevet 28. desember 2016 Siden mannen er på jobb kan jeg ha akkurat det som passer meg Så da blir det nok noe med ekstreme mengder tomater og aspargesbønner (som han ikke liker, og som jeg elsker). Til dessert har vi pleid å ha sjokolademousse med Bailey's, men vurderer Dronning Maud-fromasj i år siden vi ikke hadde det i jula.
Gjest Daryl Dixon Skrevet 28. desember 2016 #13 Skrevet 28. desember 2016 Jeg håper på pinnekjøtt! Og dronning Maud fromasj.
Wenda Skrevet 28. desember 2016 #14 Skrevet 28. desember 2016 I år blir det kalkunfilet med søtpotetpure og wok. Mulig jeg baker en krydderkake til dessert. Eller om jeg lager litt knekk eller noe. Det vet jeg ikke enda
Jerry Lee Skrevet 28. desember 2016 #15 Skrevet 28. desember 2016 Er alene, og tru'kke jeg gidder lage til noe.
Mis(s)Understood Skrevet 28. desember 2016 #17 Skrevet 28. desember 2016 Har ikke helt bestemt meg riktig ennå. Har reinsdyrkjøtt i frysen, men litt kalkun frister. Blir rosenkål, potet av noe slag og saus ved siden av. Uansett hovedrett så blir desserten champagnefromasj. Kokken tenker starte på champagnen på formiddagen og rolig se hvor lenge hun holder stilen 1
Forundret.. Skrevet 28. desember 2016 #19 Skrevet 28. desember 2016 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Til middag og dessert. Anonymkode: cb25d...fd5 Har ikke noe fast meny I år blir det lamnelår, er fortsatt ikke helt enig med meg selv om hvilket tilbehør og dessert jeg skal lage til.
Biloba Skrevet 28. desember 2016 #20 Skrevet 28. desember 2016 Nesten alltid pinnekjøtt eller kalkun. I år blir det pinnekjøtt eller helstekt indrefilet, og motsatt første nyttårsdag. Dessert har vi lite tradisjon for, må kanskje finne på noe godt i år.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå