AnonymBruker Skrevet 28. desember 2016 #1 Skrevet 28. desember 2016 Hei. Jeg skal lage maisstuing til middagen på nyttårsaften. Noen som vet om den har "godt" av å lages dagen i forveien? Eller er den best helt nylaget? Anonymkode: 15c43...0ad
Antoinette Skrevet 28. desember 2016 #2 Skrevet 28. desember 2016 Er det snakk om et døgn går det fint men den må stå kaldt under plast.
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2016 #3 Skrevet 28. desember 2016 7 minutter siden, Antoinette skrev: Er det snakk om et døgn går det fint men den må stå kaldt under plast. Okei. Takk for svar. Anonymkode: 15c43...0ad
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå