Gå til innhold

Maisstuing


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei. Jeg skal lage maisstuing til middagen på nyttårsaften. Noen som vet om den har "godt" av å lages dagen i forveien?  Eller er den best helt nylaget? 

Anonymkode: 15c43...0ad

Skrevet

Er det snakk om et døgn går det fint men den må stå kaldt under plast. 

Skrevet
7 minutter siden, Antoinette skrev:

Er det snakk om et døgn går det fint men den må stå kaldt under plast. 

Okei. Takk for svar. :)

Anonymkode: 15c43...0ad

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...