AnonymBruker Skrevet 27. desember 2016 #1 Skrevet 27. desember 2016 Står I oppskrift at man skal røre i 10 min for hånd.. kan jeg ikke bruke kjøkkenmaskin? Har det så mye å si?? Anonymkode: 9e6f6...314
Pinkee Skrevet 27. desember 2016 #2 Skrevet 27. desember 2016 Hadde sikkert blitt enklere å hjelpe deg hvis du la ut link til oppskriften. Min knekkebrødoppskrift skal nemlig bare røres sammen.
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2016 #3 Skrevet 28. desember 2016 14 timer siden, Pinkee skrev: Hadde sikkert blitt enklere å hjelpe deg hvis du la ut link til oppskriften. Min knekkebrødoppskrift skal nemlig bare røres sammen. Kunne du delt din??? Anonymkode: 9e6f6...314
Pinkee Skrevet 28. desember 2016 #4 Skrevet 28. desember 2016 3,5 dl lunkent vann 1 dl av hvert; -havregryn, kli, linfrø, sesamfrø, solsikkekjerner, gresskarkjerner 1 ss Fiberhusk Rør sammen, og smør utover et stekebrett med bakepapir. Jeg bruker en tregaffel til dette, det gir luftigere knekkebrød enn slikkepott. Varmluft 175* i 10 min, ta ut og del opp. Stek videre i 40-50 min. Etter det, tar jeg å legger over på rist, og tørker på 100* i 1,5-2 timer.
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2016 #5 Skrevet 28. desember 2016 mange kjøkkenmaskiner rører ikke godt nok i bunnen på alle rører, andre maskiner rører så kraftig at man knuser frø. Røre for hånd gir deg mer kontroll over det å blande sammen røra. Når det er sagt, så har jeg vel aldri sett en oppskrift som bare sier noe om tid for sammenrøring. Hvor lenge man skal røre kommer jo helt an på kraft og mengde. Man rører til man får en ønsket reaksjon. Anonymkode: 3dfb2...91d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå