Gå til innhold

Hjelp til meny


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

jeg skal lage en liten festmiddag og hovedrett skal være en osso bucco lignende sak, med ovnsbakte poteter og søtpotetmos. 

Amarone til dette.

men hva spiser man til dessert etter en sånn litt tung og søt middag ?

tenkte kanskje sjokolademousse - men hva drikker man til den?

har også en god sauternes liggende - men er litt i tvil om det hadde blitt litt søtt etter amaronen ?

er det noen her som har tips ? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Sjokolademousse kan være veldig tungt etter en solid middag. Hva med en deilig, lett sitronfromasj? Gjerne servert med et par små makroner, evt kransekake, ved siden av.

Ellers er jeg svak for enkel pannacotta med bringebærcoulis, jeg syns det passer nesten alltid.

Endret av Brunhilde
  • Liker 1
Skrevet

Jeg ville nok valgt pannacotta her også, spesielt siden du da holder den italienske tråden.
Vaniljeis med lune skogsbær funker eventuelt også, eller en litt mild sorbet.

Tiramisu kan funke, men ikke lag store porsjoner da.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...