Gå til innhold

Philadelphia krem med fløte og melis, HJELP!!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei håper noen kan hjelpe. Skal lage nøttebunn med Philadelphia krem oppå. Men hvordan lager man kremen? 

Ha Philadelphia, kremfløte og melis i foodprosessoren og piske? Vil det bli stivt? Skal Philadelphiaen være kald eller romtemperatur? 

Eller skal jeg piske fløte først og ha i Philadelphia etterpå? Men da vil jo kremen klappe sammen?! Hjelp!!!

Anonymkode: 9b3c8...0fe

Skrevet

Jeg bruker å piske osten og kremen hver for seg først når jeg lager ostekake. Og så blande det sammen etterpå. 

Anonymkode: d7b53...e3b

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Jeg bruker å piske osten og kremen hver for seg først når jeg lager ostekake. Og så blande det sammen etterpå. 

Anonymkode: d7b53...e3b

Jeg pisker også kremen for seg og kremost+melis for seg. Vender det sammen etterpå. Dette er når jeg lager ostekake, usikker på om det blir annerledes med din kake .

Skrevet

Hvordan skal du få fyllet til å stivne? :klo:

Anonymkode: d02ab...f8a

  • Liker 1
Skrevet
10 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg bruker å piske osten og kremen hver for seg først når jeg lager ostekake. Og så blande det sammen etterpå. 

Anonymkode: d7b53...e3b

Er du veldig forsiktig når du blander de to sammen? 

Anonymkode: 9b3c8...0fe

Skrevet

Piske krem først. Blande ost og melis i mikser. Røre dette sammen etterpå. Kremen vil "klappe sammen" ja, men det skal jo ikke ha den konsistensen når den er ferdig heller. Blandingen er mykere som romtemperert, men vil tykne når den står kaldt. Etter et par timer er den nok som den skal være :)

Skrevet

Jeg pisket alt sammen samtidig, det ble kjempebra:-)

Anonymkode: 4bcec...60d

Gjest Annetnavn_
Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg pisket alt sammen samtidig, det ble kjempebra:-)

Anonymkode: 4bcec...60d

Det pleier jeg og gjøre. Ingen vits i å piske dem hver for seg.

Skrevet
15 minutter siden, Strixa skrev:

Det pleier jeg og gjøre. Ingen vits i å piske dem hver for seg.

Tar du romtemperatur på Philadelphiaen eller kald?

Anonymkode: 9b3c8...0fe

Skrevet
16 minutter siden, Strixa skrev:

Det pleier jeg og gjøre. Ingen vits i å piske dem hver for seg.

Blir det stivt da?? 

Anonymkode: 9b3c8...0fe

Gjest Annetnavn_
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Tar du romtemperatur på Philadelphiaen eller kald?

Anonymkode: 9b3c8...0fe

Tror stort sett den har vært kald, for jeg lar den sjeldent ligge på benken, men tror ikke det spiller så mye rolle. Om kremen får stå litt i kjøleskap etterpå så stivner den ytterligere. Kan jo hende det er forskjell om blandingsforholdene er annerledes?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...