AnonymBruker Skrevet 24. desember 2016 #1 Skrevet 24. desember 2016 Hei håper noen kan hjelpe. Skal lage nøttebunn med Philadelphia krem oppå. Men hvordan lager man kremen? Ha Philadelphia, kremfløte og melis i foodprosessoren og piske? Vil det bli stivt? Skal Philadelphiaen være kald eller romtemperatur? Eller skal jeg piske fløte først og ha i Philadelphia etterpå? Men da vil jo kremen klappe sammen?! Hjelp!!! Anonymkode: 9b3c8...0fe
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2016 #2 Skrevet 24. desember 2016 Jeg bruker å piske osten og kremen hver for seg først når jeg lager ostekake. Og så blande det sammen etterpå. Anonymkode: d7b53...e3b
Rararara Skrevet 24. desember 2016 #3 Skrevet 24. desember 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg bruker å piske osten og kremen hver for seg først når jeg lager ostekake. Og så blande det sammen etterpå. Anonymkode: d7b53...e3b Jeg pisker også kremen for seg og kremost+melis for seg. Vender det sammen etterpå. Dette er når jeg lager ostekake, usikker på om det blir annerledes med din kake .
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2016 #4 Skrevet 24. desember 2016 Hvordan skal du få fyllet til å stivne? Anonymkode: d02ab...f8a 1
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2016 #5 Skrevet 24. desember 2016 10 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg bruker å piske osten og kremen hver for seg først når jeg lager ostekake. Og så blande det sammen etterpå. Anonymkode: d7b53...e3b Er du veldig forsiktig når du blander de to sammen? Anonymkode: 9b3c8...0fe
Kontormus Skrevet 24. desember 2016 #6 Skrevet 24. desember 2016 Piske krem først. Blande ost og melis i mikser. Røre dette sammen etterpå. Kremen vil "klappe sammen" ja, men det skal jo ikke ha den konsistensen når den er ferdig heller. Blandingen er mykere som romtemperert, men vil tykne når den står kaldt. Etter et par timer er den nok som den skal være
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2016 #7 Skrevet 24. desember 2016 Jeg pisket alt sammen samtidig, det ble kjempebra:-) Anonymkode: 4bcec...60d
Gjest Annetnavn_ Skrevet 24. desember 2016 #8 Skrevet 24. desember 2016 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg pisket alt sammen samtidig, det ble kjempebra:-) Anonymkode: 4bcec...60d Det pleier jeg og gjøre. Ingen vits i å piske dem hver for seg.
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2016 #9 Skrevet 24. desember 2016 15 minutter siden, Strixa skrev: Det pleier jeg og gjøre. Ingen vits i å piske dem hver for seg. Tar du romtemperatur på Philadelphiaen eller kald? Anonymkode: 9b3c8...0fe
AnonymBruker Skrevet 24. desember 2016 #10 Skrevet 24. desember 2016 16 minutter siden, Strixa skrev: Det pleier jeg og gjøre. Ingen vits i å piske dem hver for seg. Blir det stivt da?? Anonymkode: 9b3c8...0fe
Gjest Annetnavn_ Skrevet 24. desember 2016 #11 Skrevet 24. desember 2016 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Tar du romtemperatur på Philadelphiaen eller kald? Anonymkode: 9b3c8...0fe Tror stort sett den har vært kald, for jeg lar den sjeldent ligge på benken, men tror ikke det spiller så mye rolle. Om kremen får stå litt i kjøleskap etterpå så stivner den ytterligere. Kan jo hende det er forskjell om blandingsforholdene er annerledes?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå