Gå til innhold
Problemer med registrering ved bruk av windows mail (hotmail, live, outlook) ×

Pavlova kake - krever hvitvinseddik eller bringebæreddik


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! 

Tenkte å bake pavlova kake for julaften imorgen, og fant nettopp ut at jeg verken har hvitvinseddik eller bringebæreddik. Har kun vanlig eddik. Lov å bruke det eller vil det ødellege smaken? Eventuell en annen erstatter?   

Anonymkode: bcd50...171

Skrevet

Sitronsaft vill jeg satset på. Risvineddik og eple cider eddik skal nok også fungere, men smaksmessig ville jeg satset på sitronsaft :) 

Gjest Overrasket
Skrevet (endret)

Jeg har også sett sitronsaft foreslått i noen oppskrifter, men jeg har ikke brukt det selv. Kremortartari er et mye brukt alternativ. 

Endret av Overrasket
Skrevet

Bruker ingen av delene. Smaker like godt uten :) 

Anonymkode: 39870...d8d

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Bruker ingen av delene. Smaker like godt uten :) 

Anonymkode: 39870...d8d

Tror det er for å stabilisere marengsen slik at den ikke vil risikere å falle sammen. Har ikke laget pavlova selv, men det skal også gå helt fint uten noe syrlig :) 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...