AnonymBruker Skrevet 23. desember 2016 #1 Skrevet 23. desember 2016 Hva er best å bruke i jevning til saus i stedenfor hvetemel? Det skal være glutenfritt. Kan man bruke den glutenfri melmiksen fra Toro? Hva er best av det eller Maizena og i såfall hvilken maizena skal man bruke? Anonymkode: d30b0...bfc
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2016 #2 Skrevet 23. desember 2016 Maizenna. Bruker den fra den gule pakken. Synes mange av de glutenfrie melblandingene ikke gir så god smak. Anonymkode: 9f48f...99a
Forundret.. Skrevet 23. desember 2016 #3 Skrevet 23. desember 2016 Maizena er det jeg bruker. Der er det både lys og mørk jevning. 1
Aviale Skrevet 27. desember 2016 #4 Skrevet 27. desember 2016 Maizena finnes i 2 typer: den vanlige, gule maizenaen (må røres ut i kald væske), og maizena mørk/lys jevner. Jeg anbefaler sistnevnte, siden den kan puttes rett oppi kokende væske Du bør også bruke melk eller fløte oppi, ellers blir sausen ganske gjennomsiktig.
AnonymBruker Skrevet 27. desember 2016 #5 Skrevet 27. desember 2016 Toro har en glutenfri brun posesaus, smaker helt ok. Anonymkode: 47418...798
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå