Gå til innhold

KåGe-restauranten


Zenobia

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

På Tuesday, May 23, 2017 den 1.11, Nietsoj skrev:

Nå er det kostet og låst for natten :) 

Ostet og blåst, mener du nok.   :tunge1:

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kunne godt tenkt meg spekesild. Vårmat det.  :)

Med kalde, kokte poteter med salt og meierismør på, gulrotstuing, rå rødløk, rødbeter, sukkererter, litt avskjær av syltelabber, og flatbrød.

Akevitt og da, selvfølgelig.

:spise:

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Jerry Lee skrev:

Ostet og blåst, mener du nok.   :tunge1:

Det var akkurat det jeg mente :Hehe: 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 timer siden, Jerry Lee skrev:

Kunne godt tenkt meg spekesild. Vårmat det.  :)

Med kalde, kokte poteter med salt og meierismør på, gulrotstuing, rå rødløk, rødbeter, sukkererter, litt avskjær av syltelabber, og flatbrød.

Akevitt og da, selvfølgelig.

:spise:

Åh, tennene løper i vann ... Du, Jerry Lee, burde skrive matbok - for voksne. For fyttikatta for gode smaker du har. Det er viktig at disse delikatessene ikke bukker under for sushi, taco og pesto.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

9 timer siden, Nietsoj skrev:

Åh, tennene løper i vann ... Du, Jerry Lee, burde skrive matbok - for voksne. For fyttikatta for gode smaker du har. Det er viktig at disse delikatessene ikke bukker under for sushi, taco og pesto.

Hehe. Det er da nok av bøker om "gammelmat" allerede. Jeg kan ikke tilføre noe der.  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm...vet nå ikke det. Tror at du og ditt smilende ytre hadde blitt et artig tilskudd i matbok-hyllene til folk. :jepp: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

7 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Hmm...vet nå ikke det. Tror at du og ditt smilende ytre hadde blitt et artig tilskudd i matbok-hyllene til folk. :jepp: 

Du, da... Tøvefant.   :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

35 minutter siden, Severus skrev:

Jeg vil ha røde pølser

Håper du mener de danske, og aller helst de tyske...   :jepp:

Norsk kopi er en vits..nesten uspiselige.

De hadde forresten noen veldig gode pølser i Sovjetunionen...men husker ikke hva de het.  😡

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker både danske og tyske pølser, spesielt om jeg får curryketchup på

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, Severus skrev:

Jeg liker både danske og tyske pølser, spesielt om jeg får curryketchup på

Ja, men du sa RØDE pølser. :)  Da slår ingen de danske og tyske!

De norske er bare latterlige.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I Sovjetunionen fikk vi også en påleggsskinke og en type gulost som var helt fantastiske.  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men jeg lurer på hva som serveres i dette etablissementet i dag...   :spise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
1 time siden, Jerry Lee skrev:

Hehe. Det er da nok av bøker om "gammelmat" allerede. Jeg kan ikke tilføre noe der.  

Uansett er nok du drømmemannen for mange :hjerte:

Jeg har alltid ønsket meg en kokk :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, An0nymBruker skrev:

Uansett er nok du drømmemannen for mange :hjerte:

Jeg har alltid ønsket meg en kokk :rodmer:

Tullebukk! :sjenert:   Da var jeg vel ikke singel...   :fnise:

Ikke er jeg kokk heller.  :nei:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Tullebukk! :sjenert:   Da var jeg vel ikke singel...   :fnise:

Ikke er jeg kokk heller.  :nei:

Jeg er ingen tullebukk :klemmer:

Jeg synes at du er en veldig god kokk :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, An0nymBruker skrev:

Jeg er ingen tullebukk :klemmer:

Jeg synes at du er en veldig god kokk :hjerte:

Nei, da...for du har aldri spist maten min. Tøvefant.  :fnise:

Jeg er under middels på kjøkkenet, over middels interessert i mat og i å prøve å få til. 

Og oppvokst med "gammelmaten" som jeg for min egen del vil prøve å holde ved like.  :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...