AnonymBruker Skrevet 22. desember 2016 #1 Skrevet 22. desember 2016 Har noen pakker karbonadedeig i fryseren, og siden jeg fremover skal spise så normalt som mulig når det ikke er julemiddag, tenkte jeg lage meg noen gode hverdagsmatretter til å ha i romjula i morgen, med ferske grønnsaker og karbonadedeig fra fryseren. Og så tenkte jeg fryse dem slik at de holder seg til romjulsdagene. Nå står den allerede til tining, men jeg kom på nå, at det kanskje ikke burde fryse dem igjen. Bør jeg heller oppbevare maten i kjøleskap? Hvor lenge holder de ferdige rettene (kjøtt + grønnsaker+ tomatbase (uten ilbehør som pasta) der? Anonymkode: f0987...c5f
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2016 #2 Skrevet 22. desember 2016 Det går helt fint å fryse de ferdige rettene Anonymkode: 1cdde...758 3
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2016 #3 Skrevet 23. desember 2016 Så lenge karbonadedeigen blir stekt så går det helt fint å fryse igjen. Anonymkode: 1dddc...dbb 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå