AnonymBruker Skrevet 21. desember 2016 #1 Skrevet 21. desember 2016 Holder på å lage suppe nå. Har kokt svineknoke i 3 timer og putta oppi grønnsaker, men syns suppa smakte lite. Hva er best, grønnsak eller kjøtt buljong i suppe med grønnsaker og svineknoke? Anonymkode: 92d2f...c36
Brunhilde Skrevet 22. desember 2016 #2 Skrevet 22. desember 2016 Kyllingbuljong er som regel et trygt valg til nesten hva som helst, ellers ville jeg nok prøvd med grønnsaksbuljong.
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2016 #3 Skrevet 22. desember 2016 Grønnsaksbuljong! Anonymkode: 82276...4be
AnonymBruker Skrevet 22. desember 2016 #4 Skrevet 22. desember 2016 2 timer siden, Brunhilde skrev: Kyllingbuljong er som regel et trygt valg til nesten hva som helst, ellers ville jeg nok prøvd med grønnsaksbuljong. 1 time siden, AnonymBruker skrev: Grønnsaksbuljong! Anonymkode: 82276...4be Så dere tror folk driver og lager suppe i 12 timer? Anonymkode: 8c479...201
Brunhilde Skrevet 22. desember 2016 #5 Skrevet 22. desember 2016 8 timer siden, AnonymBruker skrev: Så dere tror folk driver og lager suppe i 12 timer? Anonymkode: 8c479...201 Kanskje ikke, men det kan jo være greit å vite til en annen gang, surpomp!
Atea Skrevet 22. desember 2016 #6 Skrevet 22. desember 2016 Ville ikke brukt buljong. Knoka og grønnsakene skal jo gi kraft. Prøv forsiktig med mer salt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå