AnonymBruker Skrevet 21. desember 2016 #1 Skrevet 21. desember 2016 Er ikke så veldig ekspert når det gjelder baking. Skal lage sjokoladekrem, men var altfor rask til å varme smøret som skal brukes i kremen, og oppdaget først etterpå at smøret skal være romtemperert når det blandes med melis, så jeg lurer på om jeg kan bruke det smøret som jeg har smeltet i kasserollen til kremen? Anonymkode: 19414...25b
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2016 #2 Skrevet 21. desember 2016 Nei, du kan ikke bruke smeltet smør. Anonymkode: cd9c8...c13
Lady T Skrevet 22. desember 2016 #3 Skrevet 22. desember 2016 Da blir det sjokoladeglasur, ikke sjokoladekrem. Men det kan være godt det og. 😉
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå