AnonymBruker Skrevet 21. desember 2016 #1 Skrevet 21. desember 2016 Er ikke så veldig ekspert når det gjelder baking. Skal lage sjokoladekrem, men var altfor rask til å varme smøret som skal brukes i kremen, og oppdaget først etterpå at smøret skal være romtemperert når det blandes med melis, så jeg lurer på om jeg kan bruke det smøret som jeg har smeltet i kasserollen til kremen? Anonymkode: 3f70f...6d7
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2016 #2 Skrevet 23. desember 2016 Kan bruke det til glasur. Det er kjempe godt. Men krem er jeg usikker på. Du kan jo sette det i kjøleskapet igjen så det stivner Anonymkode: f6ab3...83c
AnonymBruker Skrevet 23. desember 2016 #3 Skrevet 23. desember 2016 Det vil bli en annen konsistens på det, med flytende smør, ikke helt som smørkrem. Anonymkode: 520c7...56a 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå