AnonymBruker Skrevet 21. desember 2016 #1 Skrevet 21. desember 2016 Jeg skal lage karamellpudding for første gang i mitt liv og jeg har hørt om at man kan bruke en skje for å teste om puddingen er ferdig. Jeg finner ikke ut hva denne testen går utpå. Er det noen som kan hjelpe meg med en forklaring? Anonymkode: 7736c...b77
_popcorn_ Skrevet 21. desember 2016 #2 Skrevet 21. desember 2016 du kjenner på puddingen med baksiden av en skje, da skal puddingen kjennes fast ut det meste annet som kniv, gaffel, finger etc vil oftere lage merker, derav skje, og gjerne spiseskje
AnonymBruker Skrevet 21. desember 2016 #3 Skrevet 21. desember 2016 35 minutter siden, _popcorn_ skrev: du kjenner på puddingen med baksiden av en skje, da skal puddingen kjennes fast ut det meste annet som kniv, gaffel, finger etc vil oftere lage merker, derav skje, og gjerne spiseskje Tusen takk. Da er jeg med. Fant ikke noe om dette på Google Anonymkode: 7736c...b77
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå