AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #1 Skrevet 20. desember 2016 Krise i heimen. Favorittostehøvelen har knekt og er ubrukelig. Den skjærer løvtynne skiver - akkurat som jeg vil ha Jarlsbergosten min skjært. Har flere andre ostehøvler, men ingen som favoritten. Er det noen som har tips om hvor jeg får tak i, eller selv har en de kan anbefale? Anonymkode: 07d47...552
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #2 Skrevet 20. desember 2016 Du kan også få en annen ostehøvel til å skjære tynnere skiver, dersom du bøyer den riktig Anonymkode: 62442...f9a 1
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #3 Skrevet 20. desember 2016 Kjøp ostehøvel-streng Anonymkode: c0419...89c
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #4 Skrevet 20. desember 2016 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du kan også få en annen ostehøvel til å skjære tynnere skiver, dersom du bøyer den riktig Anonymkode: 62442...f9a Det har jeg ikke tenkt på. Takk, da har jeg et prosjekt Anonymkode: 07d47...552 1
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #5 Skrevet 20. desember 2016 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du kan også få en annen ostehøvel til å skjære tynnere skiver, dersom du bøyer den riktig Anonymkode: 62442...f9a Skjærer de tynne skiver da? Jeg har en sånn som skjærer i to forskjellige tykkelser, og den tykkeste bruker jeg til å skjære tykke skiver som deles i terninger til bl.a salat. Anonymkode: 07d47...552
Bergtatt Skrevet 20. desember 2016 #6 Skrevet 20. desember 2016 Hva med; Bjørklund Amitto - dessertostehøvel
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #7 Skrevet 20. desember 2016 3 minutter siden, Bergtatt skrev: Hva med; Bjørklund Amitto - dessertostehøvel Takk for tips Anonymkode: 07d47...552
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #8 Skrevet 20. desember 2016 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Skjærer de tynne skiver da? Jeg har en sånn som skjærer i to forskjellige tykkelser, og den tykkeste bruker jeg til å skjære tykke skiver som deles i terninger til bl.a salat. Anonymkode: 07d47...552 Ja, hvis du bøyer den slik at det blir mindre høydeforskjell mellom den delen som hviler oppå osten og den delen som skjærer osten. Har gjort det selv, med en vanlig billigostehøvel Anonymkode: 62442...f9a 2
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #9 Skrevet 20. desember 2016 Evt kan du kjøpe en brunosthøvel, da de skjærer tynnere " Brunosthøvelen har tynt skjær, men mykosthøvelen likner danskenes høvel. De bruker som kjent bare en streng. En dessertostehøvel er smalere." http://www.dagbladet.no/2016/03/28/tema/mat/matsiden/ostehovel/ost/43432287/ Anonymkode: 62442...f9a 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå