Leo Skrevet 19. desember 2016 #1 Skrevet 19. desember 2016 Jeg er ingen sunnhetsfanatiker, men kunne likevel ha tenkt meg noe salatlignende tilbehør som ikke er surkål til julemiddagen fordi jeg rett og slett har en tendens til å bli dårlig av så fet mat. (Og av hensyn til kokken "må" jeg spise siden jeg tross alt ikke kan skylde på verken allergi eller religion ). Det står helt stille i hodet mitt, men kanskje noen her har gode forslag? Har gjort meg noen tanker om noe med appelsin og "julekrydder", men jeg vet ikke...
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2016 #2 Skrevet 19. desember 2016 http://www.matprat.no/julemat/sharingmeny/ribbe-med-trendy-tilbehor/t/oppskrifter/gjester/varm-fennikel--og-klementinsalat/ ? Anonymkode: 67b41...2af 1
Fredsmegleren Skrevet 19. desember 2016 #3 Skrevet 19. desember 2016 http://www.vegkitchen.com/recipes/vegetables-all-year-round/spinach-orange-and-red-cabbage-salad/ http://www.vegkitchen.com/recipes/cranberry-slaw/ http://kblog.lunchboxbunch.com/2012/12/christmas-tree-salad-pomegranate-pecans.html (så veldig god ut) http://www.vegkitchen.com/recipes/massaged-kale-salad-with-cranberries-and-cashews/ 1
Wenda Skrevet 19. desember 2016 #4 Skrevet 19. desember 2016 Hender jeg spiser ribbe andre tider på året enn til jul, og da har jeg servert det med coleslaw, tzatziki, grønn salat, wok De to første er jo relativt fete ting da, men syns likevel at det blir en motvekt mot ribba som blir en annen type fet om du skjønner. 1
Leo Skrevet 19. desember 2016 Forfatter #5 Skrevet 19. desember 2016 Her var det mange gode forslag! Med "Christmas tree salad" som en foreløpig vinner tror jeg. Litt annerledes enn det jeg pleier å lage og riktig så "julete". Men kjør på. Flere forslag mottas med takk. Jula strekker seg over flere dager og ribbe- og medisterhelvetet kan fort gjenta seg
onyx Skrevet 19. desember 2016 #6 Skrevet 19. desember 2016 Jeg synes det ofte gjør seg med en enkel salat av robuste, gjerne lett bitre, salattyper, rød/grønn radicchio, frisee, ruccola etc med en syrlig dressing av olje og sitron/appelsin/klementinsaft og ristede valnøtter. 1
Pringle Skrevet 20. desember 2016 #7 Skrevet 20. desember 2016 Jeg spiser ikke surkål, så her blir det lettkokte sukkererter, enkelt og godt (synes jeg).
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #8 Skrevet 20. desember 2016 Dampet rosenkål er godt til. Og ertestuing. Anonymkode: dd766...d6b
Atea Skrevet 20. desember 2016 #9 Skrevet 20. desember 2016 (endret) En russisk kokk laget en nydelig salat av strimlet kål, nykål, men kan sikkert bytte til noe annet, med finhakket hvitløk (et halvt fedd ikke mer), finhakkete rødbeter (syltede), og litt syltede agurk, men verken agurk eller rødbeter skal dominere, med et snev av bredbladet finhakket persille, salt og litt pepper, mulig hun brukte pepperrot og. Passer godt til kjøtt. Husker ikke om hun kokte kålen først, men tror ikke det. Endret 20. desember 2016 av Atea
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå