AnonymBruker Skrevet 19. desember 2016 #1 Skrevet 19. desember 2016 Noen som vet om d går an å fryse karamellpuddingen. Vil ikke fryse den hvis den taper seg i smak. Men hadde vært greit å få den ferdig så d ikke blir altfor mye å gjøre dagen før julaften. Anonymkode: ae210...6ee
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2016 #2 Skrevet 19. desember 2016 Karamellpudding kan du lage tre dager før. Vi lager opp på jobben,så det vet jeg. Om du fryser,så taper den ikke smal, men konsistens. Di tror ikke at de står på kjøkken samme dagen å lager alt, der de eKS har julebord. Anonymkode: ff097...368
Gjest Sugemerke Skrevet 19. desember 2016 #3 Skrevet 19. desember 2016 Ja, den kan fryses, men konsistensen endrer seg noe.
AnonymBruker Skrevet 20. desember 2016 #4 Skrevet 20. desember 2016 Jeg mener å huske fra min barndom at fryst karamellpudding blir kornete. - Akkurat som melk og ost med noe fett, blir det. Altså ikke å anbefale. Anonymkode: a7b51...a63
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå