trachea Skrevet 18. desember 2016 #1 Skrevet 18. desember 2016 Har noen en god oppskrift på kakemenn? Med fremgangsmåte
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2016 #2 Skrevet 18. desember 2016 Mye kakemenn eller harde kakemenn? Jeg har kun oppskrift på harde, og de er supergode Anonymkode: cbcfd...fa3
trachea Skrevet 18. desember 2016 Forfatter #3 Skrevet 18. desember 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Mye kakemenn eller harde kakemenn? Jeg har kun oppskrift på harde, og de er supergode Anonymkode: cbcfd...fa3 Hvor harde er harde kakemenn? 🙈 Har det kun med stekingen i ovnen å gjøre, om de blir mye eller harde? Eller er oppskriften annerledes?
Gjest Catalina Culès Skrevet 18. desember 2016 #4 Skrevet 18. desember 2016 Disse er veldig gode http://www.detsoteliv.no/oppskrift/kakemenn
trachea Skrevet 18. desember 2016 Forfatter #5 Skrevet 18. desember 2016 2 minutter siden, Loki Laufeyson skrev: Disse er veldig gode http://www.detsoteliv.no/oppskrift/kakemenn Tusen takk :-)!
Pinkee Skrevet 18. desember 2016 #6 Skrevet 18. desember 2016 600 g hvetemel 25 g hornsalt 250 g sukker 0,5 kopp kefir/kulturmelk 1 kopp H-melk (går sikkert fint med annen og, men var hmelk dengang) 1 kopp smeltet smør Blandes sammen i nevnte rekkefølge, stekes ved 180* i ca 10 min. Tykkelsen på leiven avgjør om det blir sprø eller myke manner. pS! dette er Julemainna da
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2016 #7 Skrevet 18. desember 2016 8 minutter siden, trachea skrev: Hvor harde er harde kakemenn? 🙈 Har det kun med stekingen i ovnen å gjøre, om de blir mye eller harde? Eller er oppskriften annerledes? Sannsynligvis tykkelsen som bestemmer det, jeg kjevler deigen tynn før jeg stikker ut kakemennene Anonymkode: cbcfd...fa3
jukkapalme Skrevet 19. desember 2016 #8 Skrevet 19. desember 2016 Du må lage brune også ellers blir det rasisme.
AnonymBruker Skrevet 19. desember 2016 #9 Skrevet 19. desember 2016 Om du vil ha flere å velge mellom så har jeg en oppskrift jeg har brukt flere ganger nå og har vært kjempefornøyd hver gang. Kjempeenkle å lage og ikke så mange ingredienser. De er myke og hvis du passer på å ikke steke dem for lenge så blir de også veldig saftige. Jeg velger å ha litt tykkelse på dem slik at de blir myke og saftige. De blir tørre og harde hvis du kjevler de veldig tynne. http://www.aperitif.no/oppskrifter/oppskrift/hvite-kakemenn-og-kakedamer/231473 Anonymkode: 876c7...d86
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå