AnonymBruker Skrevet 10. desember 2016 #1 Skrevet 10. desember 2016 Er det egentlig noe vits i å bruke penger på safran? Anonymkode: e763b...a6b
Gjest Emera Skrevet 10. desember 2016 #2 Skrevet 10. desember 2016 Jeg har brukt begge deler (ikke samtidig!), og de gir jo litt smak. Noen elsker smaken safran gir, men jeg er ikke overbegeistret for den. Så jeg har alltid brukt mindre safran enn oppskriften sier. Det er jo mest for fargen, synes jeg.
happiest Skrevet 10. desember 2016 #3 Skrevet 10. desember 2016 Jeg bruker safran, liker smaken den gir. Koster ikke så mye. Kjøp på søstrene grene eller på en utenlandsk butikk. 1
Leo Skrevet 10. desember 2016 #4 Skrevet 10. desember 2016 I lussekatter skal det være safran. Ferdig snakka. 6
Chizue Skrevet 10. desember 2016 #6 Skrevet 10. desember 2016 Familien min bruker Gurkemeie, for fargen ( med litt ekstra kardemomme) Jeg har tidligere fått allergisk reaksjon på safran
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2016 #7 Skrevet 11. desember 2016 Jeg bruker gurkemeie. Som student har jeg viktigere ting å bruke 100 kr +/- på enn et gram med krydder.. Anonymkode: df589...a95
Antoinette Skrevet 11. desember 2016 #8 Skrevet 11. desember 2016 Ekte safran, jeg baker ikke lussekatter til en barnehage heller. 4
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2016 #10 Skrevet 11. desember 2016 Gurkemeie. Ser ikke poenget med å bruke penger på Safran. Anonymkode: 3fdf0...6b9
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2016 #11 Skrevet 11. desember 2016 Jeg bruker gurkemeie. Liker det bedre Anonymkode: 58fba...35e
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2016 #12 Skrevet 11. desember 2016 Jeg tror faktisk aldri jeg har bakt lussekatter, men skulle jeg gjort det hadde jeg brukt safran. Den smaker kanskje ikke mye, men jeg synes den smaker veldig godt. Gurkemeie er bare fargestoff for meg, jeg foretrekker å ikke kjenne smaken av den. Men så skal jeg innrømme at jeg bare har smakt gurkemeie på glass fra super'n, da, gjerne av typen som gjemmer seg innerst i krydderskapet. Jeg er åpen for at den kan smake mer og bedre om den er fersk eller av bedre kvalitet. Men lussekattene "skal" uansett ha safran. Anonymkode: 78079...4f3
Lula Skrevet 12. desember 2016 #13 Skrevet 12. desember 2016 Om gulfargen er poenget her så skjønner jeg at noen kan finne på å bruke gurkemeie. Rent smaksmessig er safran noe HELT ANNET! og gurkemeie er da ikke en erstatning. Man trenger for øvrig veldig lite safran Jeg varierer litt mellom to varianter: -Enten bare med kardemomme (bruker da kjerner som jeg støter selv fordi det gir bedre smak) Ingen gul farge på disse -Med safran, for safran-smak og gulfargen kommer da på kjøpet
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2016 #14 Skrevet 12. desember 2016 Skal bake til en gjeng førsteklassinger i morgen, og må innrømme at jeg ikke kommer til å bruke safran. Anonymkode: 1b4b9...7f5
AnonymBruker Skrevet 12. desember 2016 #15 Skrevet 12. desember 2016 Safran!! Gjør underverker for smak og farge. Jeg skjønner at det kan droppes hvis en ikke liker smaken, men ellers synes lussekatter skal bakes med safran og ikke gurkemeie. Anonymkode: a5f4f...be0 1
Honey Dew Skrevet 12. desember 2016 #16 Skrevet 12. desember 2016 Safran. Det er jo det som skal være i 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå