AnonymBruker Skrevet 3. desember 2016 #1 Skrevet 3. desember 2016 Vi spiser alltid pinnekjøtt på julaften der vi setter det i ovnen med sirup og fløte. Har aldri hørt om andre som gjør det, men det må jo ha oppstått en plass. Er det andre som gjør det her inne? Anonymkode: a4c83...d86 1
Knut Berg Skrevet 3. desember 2016 #2 Skrevet 3. desember 2016 Nei, men kan du ikkje kome med ei oppskrift? Skulle vere moro å prøve. 2
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2016 #3 Skrevet 3. desember 2016 Her er en lignende rett Sirupglasert pinnekjøtt med kålrotstappe https://mortherese.wordpress.com/2010/12/04/sirupglasert-pinnekjott-med-kalrotstappe/ Anonymkode: 7f91e...32a
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2016 #4 Skrevet 3. desember 2016 17 minutter siden, Knut Berg skrev: Nei, men kan du ikkje kome med ei oppskrift? Skulle vere moro å prøve. Har ikke akkurat mål. Men koker først pinnekjøttet og setter det deretter i stekeovn. På slutten helles det over rikelig med fløte og 1-2 spiseskjeer med lys sirup. Settes så inn i ovnen igjen i ca 10 min. Kan komme med eksakte mål i morgen, dersom det er ønskelig. Ganske tydelig at det ikke er jeg som er kokken i huset 😂 Anonymkode: a4c83...d86 1
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2016 #5 Skrevet 13. desember 2016 Ingen andre? Anonymkode: a4c83...d86
AnonymBruker Skrevet 13. desember 2016 #6 Skrevet 13. desember 2016 Som om ikke selve pinnekjøttet er ille nok! Sirup og fløte, fy faen! Er vel for å døyve den grusefulle smaken det da? Anonymkode: 609d1...408
Arkana Skrevet 14. desember 2016 #7 Skrevet 14. desember 2016 (endret) 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Som om ikke selve pinnekjøttet er ille nok! Sirup og fløte, fy faen! Er vel for å døyve den grusefulle smaken det da? Anonymkode: 609d1...408 Haha, som om jeg skulle sagt det selv! Dette høres rett og slett grusomt ut og selv mannen min, som merkelig nok elsker pinnekjøtt, ble helt rar i ansiktet da jeg fortalte dette. Endret 14. desember 2016 av Arkana
pautina Skrevet 14. desember 2016 #8 Skrevet 14. desember 2016 På 3.12.2016 den 21.51, AnonymBruker skrev: Vi spiser alltid pinnekjøtt på julaften der vi setter det i ovnen med sirup og fløte. Har aldri hørt om andre som gjør det, men det må jo ha oppstått en plass. Er det andre som gjør det her inne? Anonymkode: a4c83...d86 He he nam! Vi har pinnekjøttet kokt, men med komper oppi kokevannet (melboller med kjøttkraft) Så har vi sirup på disse melbollene og på kjøttet.nam....Er så ille at jeg ikke synes pinnekjøtt er godt uten sirup selv om jeg godt kan få kålrabistappe i stedet for kompene Ikke helt det samme altså, men sirup må til!
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2016 #9 Skrevet 14. desember 2016 På 3.12.2016 den 21.51, AnonymBruker skrev: Vi spiser alltid pinnekjøtt på julaften der vi setter det i ovnen med sirup og fløte. Har aldri hørt om andre som gjør det, men det må jo ha oppstått en plass. Er det andre som gjør det her inne? Anonymkode: a4c83...d86 Det var vanlig da jeg vokste opp. Men vi gjør det ikke slik lenger, synes det er like godt uten. Anonymkode: 9c754...a23
Gjest Catalina Culès Skrevet 14. desember 2016 #10 Skrevet 14. desember 2016 Nei det har jeg aldri hørt om, ikke skal jeg prøve heller, syns ikke det høres mye godt ut.
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2016 #11 Skrevet 14. desember 2016 Bruker dere røkt pinnekjøtt til dette? Hørtes spennende ut, og selv om jeg ikke vil tukle med julematen, så får man fort tak i billig pinnekjøtt, og middag skal man ha. Anonymkode: 40afc...2ce
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2016 #12 Skrevet 14. desember 2016 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Bruker dere røkt pinnekjøtt til dette? Hørtes spennende ut, og selv om jeg ikke vil tukle med julematen, så får man fort tak i billig pinnekjøtt, og middag skal man ha. Anonymkode: 40afc...2ce Ikke røkt pinnekjøtt nei, vanlig type😀 Selv om jeg syns vanlig pinnekjøtt er godt, så kan det ikke sammenlignes med den gode smaken som kommer av sirup og fløte. Det blir salt og søtt sammen. Anonymkode: a4c83...d86
AnonymBruker Skrevet 14. desember 2016 #13 Skrevet 14. desember 2016 17 timer siden, AnonymBruker skrev: Som om ikke selve pinnekjøttet er ille nok! Sirup og fløte, fy faen! Er vel for å døyve den grusefulle smaken det da? Anonymkode: 609d1...408 Haha! Dersom du ikke liker pinnekjøtt i utgangspunktet så gjør nok ikke disse ingrediensene det noe bedre nei. Anonymkode: a4c83...d86
Teriyaki Skrevet 15. desember 2016 #14 Skrevet 15. desember 2016 (endret) Vi spiser pinnekjøtt med kålrabistappe, komler, potet, sjy også har vi sirup på komlene og kjøttet. Det er sinnsykt godt. Endret 15. desember 2016 av Teriyaki 1
AnonymBruker Skrevet 15. desember 2016 #15 Skrevet 15. desember 2016 2 timer siden, Teriyaki skrev: Vi spiser pinnekjøtt med kålrabistappe, komler, potet, sjy også har vi sirup på komlene og kjøttet. Det er sinnsykt godt. Det høtes skikkelig godt ut! 🙄 Anonymkode: a4c83...d86
AnonymBruker Skrevet 18. desember 2016 #16 Skrevet 18. desember 2016 På 15.12.2016 den 10.25, Teriyaki skrev: Vi spiser pinnekjøtt med kålrabistappe, komler, potet, sjy også har vi sirup på komlene og kjøttet. Det er sinnsykt godt. Potetball er godt med pinnekjøtt til, men det blir av rester. Julaften er d kun pinnekjøtt, mandelpoteter, kålrabistapoe, sossisser og ulike typer svinemør. Anonymkode: cd4c9...512
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå