AnonymBruker Skrevet 2. desember 2016 #1 Skrevet 2. desember 2016 Har ikke lagd pinnekjøtt så veldig ofte, men de gangene jeg har gjort det har jeg ikke tatt det i ovn, kun dampet. Men lurer egentlig hvorfor de som grille i ovn gjør det, blir det ikke tørt? Anonymkode: 03722...e99
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2016 #2 Skrevet 2. desember 2016 Det er best dampet Anonymkode: 6c180...3be 1
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2016 #3 Skrevet 2. desember 2016 Det må 5 minutter i oven under grillelementet for å få en liten stekeoverflate Synes kjøttet blir så vassent hvis ikke. Anonymkode: 6a583...471 4
Kontormus Skrevet 2. desember 2016 #4 Skrevet 2. desember 2016 Det må slett ikke inn i ovnen etterpå, men noen liker å steke det litt for at fettet på kjøttet skal bli litt sprøtt. Noen få minutter holder, det kan faktisk bli litt tørt og hardt hvis det står for lenge 2
Gjest Raiu Skrevet 2. desember 2016 #5 Skrevet 2. desember 2016 Tar en liten tur under grillen før det serveres her
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2016 #6 Skrevet 2. desember 2016 Hvis du skal ha det under grillen da, hvor varmt og hvor lenge? Takk så lenge! Anonymkode: 03722...e99
Kontormus Skrevet 2. desember 2016 #7 Skrevet 2. desember 2016 Sett grillen på max. 3-5 minutter er nok. Spre kjøttstykkene utover i en langpanne 1
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2016 #8 Skrevet 2. desember 2016 Det må noen minutt under grillen. Fettet rundt er så ekkelt og slimete dersom ikke. Anonymkode: e1fd8...b46 3
AnonymBruker Skrevet 2. desember 2016 #9 Skrevet 2. desember 2016 ok - takk for tips. Anonymkode: 03722...e99
skruf Skrevet 2. desember 2016 #10 Skrevet 2. desember 2016 Bruker bare å dampe det, har ikke pinnekjøttet i stekeovnen. 1
Lavendela Skrevet 4. desember 2016 #11 Skrevet 4. desember 2016 (endret) Jeg har hellet ikke pinnekjøttet i stekeovnen. Jeg damper det ca 6 timer! Mørere kjøtt skal du lete lenge etter! 👍😆 lett å renske også, siden det løsner lett fra både fett og bein. Åhhh, nå gleder jeg meg til jul 😆😀🎅 Endret 4. desember 2016 av Lavendela
Scherbatsky Skrevet 4. desember 2016 #12 Skrevet 4. desember 2016 To grill. Eller... "just to toast a lil'". Her dampes den til den er deilig mør, så inn i ovnen i ca 10 min (vanlig varmluft) for å godgjøre seg litt. Fettet begynner karamelliseringen og blir bare DIGG. HerreGUD jeg gleder meg til årets beste middag. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå