AnonymBruker Skrevet 1. desember 2016 #1 Skrevet 1. desember 2016 tenkte å lage fritert scampi som fredagskosen til i morgen, men er usikker på tilbehør. hva ville du tatt med som tilbehør? ris droppes uansett for å ikke gjøre det for mektig. Anonymkode: 64916...f3c
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2016 #2 Skrevet 1. desember 2016 Fritert scampi er normalt en forrett, eller en tapasrett. En hel middag blir jo ekstrem kaloririkt og tungt. Men hadde nok valgt en grønn salat med litt friskhet, som mango, og kanskje litt hakket chili. Jeg pleier å lage det som forrett, med litt guacemole som tilbehør/dipp. Eventuelt litt hjemmelaget aioli. Anonymkode: 87576...0ec
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2016 #3 Skrevet 1. desember 2016 Kokte poteter i båter stekt i olje og krydder, evt ovnsbakt. Stekt paprika i store biter, samt løk. Anonymkode: d4f93...7a9
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2016 #4 Skrevet 1. desember 2016 Mango og avocadosalat Anonymkode: 32de1...318
caroprins Skrevet 2. desember 2016 #5 Skrevet 2. desember 2016 På kinesiske restauranter pleier jeg å få revet kinakål med tomat og agurk og en bolle med sur søt saus. Og ris.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå