Gjest Dolphina Skrevet 27. november 2004 #1 Skrevet 27. november 2004 Hei! Jeg skal arrangere et lite julebord for noen av vennene våre i helga. Vi blir 8 stk. Tenkte vi skulle ha koldtbord, men litt usikker på hva jeg skal ha på det... Det jeg har tenkt på er: Roastbiff Medisterkaker Loff Salat Potetsalat Lefse Sylte Også kommer jeg ikke på mer... Lurer også litt på drikke. Holder det med rødvin, øl og mineralvann? Kanskje ei flaske aquvit?
Champagne Skrevet 27. november 2004 #2 Skrevet 27. november 2004 Røkelaks og eggerøre er et "must" spør du meg. Waldorfsalat. Skinkestek med eplemos til, gravelaks med sennepsaus, hjemmelaget rekesalat, diverse oster.. ja bare fantasien setter grenser (nå ble jeg sulten!!)
Gjest Lea Skrevet 27. november 2004 #3 Skrevet 27. november 2004 Hva med et kalkunbryst (av den typen man får kjøpt ferdig marinert). Kan med fordel lages ferdig dagen før. Masse godt brød er viktig!
Arkana Skrevet 27. november 2004 #4 Skrevet 27. november 2004 Hvitt kjøtt (kylling/kalkun), sennep og rødbeter til sylten, spekemat, oster, en pai (kan godt være kald).
Nieida Skrevet 28. november 2004 #5 Skrevet 28. november 2004 Vi hadde koldtbord nå i helga, med stor suksess: 2 silderetter dansk rugbrød Røkelaks og gravet laks sennepssaus og eggerøre fenalår og skinke italiensk landbrød loff potetsalat kylling bondesalat chilisalat Til dessert ostekake og nøttekake Det var mye mat og nok til alle. Vi serverte på en spesiell måte. Først laksen og så silderettene, kort pause, deretter fenalår med potetsalat og tilslutt kylling. Etterhvert ble alt satt på et eget bord slik at gjestene "måtte" smake på alt.
Gjest kald skulder Skrevet 29. november 2004 #6 Skrevet 29. november 2004 tror jeg ville hatt med fisk/ skalldyr også, ja... Jula er røkelaks og ansjos:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå