Gå til innhold

Karameller


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage fløtekarameller å gi bort i julegaver i år. men er så redd de skal sukre seg.

Har noen noe tips og gode råd å komme med  for hvordan jeg  skal unngå det? 

Og hvor fort ser man om de har sukret seg og blitt ødelagt? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pleier å ha en liten skål med vann og en silikonbørte ved siden av når jeg holder på. 

Med en gang de begynner å boble opp på sidene, drar jeg litt vann bortover kanten hvor det bobler og lar det stå. Krystaliseringen som det heter vil skje dersom det "vokser" seg opp på sidene, det vil eventuelt skille seg og bli, som du sier, sukret. 

La det boble lenge nok, rør lite og stå ved gryta til enhver tid. 

Skrevet
16 minutter siden, dillyduzit skrev:

Pleier å ha en liten skål med vann og en silikonbørte ved siden av når jeg holder på. 

Med en gang de begynner å boble opp på sidene, drar jeg litt vann bortover kanten hvor det bobler og lar det stå. Krystaliseringen som det heter vil skje dersom det "vokser" seg opp på sidene, det vil eventuelt skille seg og bli, som du sier, sukret. 

La det boble lenge nok, rør lite og stå ved gryta til enhver tid. 

  takk for svar. 

Da skal jeg prøve på det når jeg  setter i gang med karamellene ☺

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...