Gå til innhold

Hundesnacks


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, har to ting jeg lurer litt på fra dere andre hundeeiere. 

Dere som fryser ned kong til hunden deres, hva har dere oppi den?

Og så til et annet hundesnacks spørsmål, dere som tørker lever i tørkemaskin, steker dere leveren litt først? Jeg har nylig kjøpt meg tørkemaskin(sopp/frukttørker) på jula men etter 6 timers tørking av små leverbiter er de fortsatt bare halvtørre og mugner i kjøleskapet etter en ukes tid. Hva må jeg gjøre?

Anonymkode: 08e1f...338

Videoannonse
Annonse
Skrevet

En kong kan jeg fylle med alt mulig rart, tror jeg har 5 kong til min ene hund :P kan mose banan og fylle med det, laktosefri naturell youghurt, ulike typer våtfor, vom og hundemat etc etc.

Anonymkode: a951e...34e

Gjest Den Lille Heksa
Skrevet

Skjærer lever/kjøtt/fisk i strimler og legger på rist i stekeoven, tørker på ca 50 grader over natta, eller til det er noenlunde tørt.

Kong fyller jeg med lever/kjøtt/fisk og moste/malte grønnsaker.

Skrevet

Kong legger jeg oftest vom eller naturell yoghurt blandet med banan, bær eller andre godsaker jeg har i kjøleskapet. Min hund elsker hvertfall de få gangene de er leverpostei og bacon i.

Skrevet

Kong fyller jeg som regel med Vom og Hundemat, leverpostei eller boksemat.

Skrevet

Halv myk lever må i fryseren for å holde. Legg dem i porsjons pakninger og ta opp etter behov :) ellers må du tørke dem mye lenger. Uansett så legges alt sånt i fryseren ;) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...