Gå til innhold

Dere kakeflink folk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan man lage sjokoladeganache med to forskjellige sjokolader, tenker da på melkesjokolade og mørk sjokolade. Altså blande de to, slik at smaken ikke blir så mørk?

Anonymkode: c4e00...569

Videoannonse
Annonse
Skrevet
1 minutt siden, Calleia skrev:

Det kan du! 

Ok :) Hvis man visper det til krem, etter den er avkjølt, vil den holde formen, eller smelte til sjokolade? Hehe, spør muligens noe veldig teit nå :fnise: 

Anonymkode: c4e00...569

Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Ok :) Hvis man visper det til krem, etter den er avkjølt, vil den holde formen, eller smelte til sjokolade? Hehe, spør muligens noe veldig teit nå :fnise: 

Anonymkode: c4e00...569

Jeg pleier å piske den (når den er kald) om jeg skal ha den inni kaken . Mer stabilt.. Når jeg skal ha den utenpå lar jeg den "renne" over :) 

Skrevet
1 minutt siden, Calleia skrev:

Jeg pleier å piske den (når den er kald) om jeg skal ha den inni kaken . Mer stabilt.. Når jeg skal ha den utenpå lar jeg den "renne" over :) 

👌

Anonymkode: c4e00...569

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...