Lillek Skrevet 24. november 2016 #1 Skrevet 24. november 2016 Hei! Jeg bakte brød for første gang, sånn eltefritt.. Og det gikk ikke så bra! Det skulle heve i 12 timer, men jeg glemte det litt og så endte det opp med å heve i 30 timer ca. Det luktet skikkelig alkohol av det, og det smakte alkohol også! Hva i all verden gjorde jeg galt?
AnonymBruker Skrevet 24. november 2016 #2 Skrevet 24. november 2016 Gjær gjærer. Surdeig gjærer. = alkoholdunst. Anonymkode: 92994...899
AnonymBruker Skrevet 24. november 2016 #3 Skrevet 24. november 2016 Du hevet for lenge og for mye gjær i forhold til gjæringen, derfor smaker det alkohol. Anonymkode: e0a44...b12
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå