Gå til innhold

Kyllingretter - har dere noen å anbefale?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er ekstremt glad i kylling, og vil gjerne høre om ulike retter å lage av nettopp det. Om du har en hjemmelaget oppskrift som funker bra, er det også fint. :)

Anonymkode: 5ec66...ace

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg kjøper kun økologisk kylling pga dyrevelferden, og kan anbefale helstekt Stangekylling. Snitter i skinnet og legger inn hvitløk mange steder. Pensler med olivenolje og krydrer med provacekrydder, paprikakrydder, salt og pepper. Serverer med ovnsbakte rotgrønnsaker (kjøper gjerne en pakke med forskellige typer fra Rema), og ovnsbakte poteter. Dag 2 hiver jeg restene av grønnsaker, poteter og kyllingkjøttet i en gryte, koker med buljong og hiver oppi creme frache på slutten. Nydelig kyllingsuppe.

Skrevet

Kjøp en grillet kylling, ta av alt kjøtt og legg det i en ildfast form. Putt oppi en boks med mais og litt brokkoli om ønskelig. Lag to poser med bernesaus ( tviler på at jeg skrev dette riktig ) og hell dette i formen før du setter formen i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter. Server med ris. Lett som bare det og kjempegodt. :tommel: 

Gjest Herr Heftig
Skrevet

Toro posene er gode. Eller hvis du vil slå på stortromma er Chicken Kiev helt fantastisk.

Skrevet

Toro sin tikka masala er kjempegod!

Anonymkode: a81a3...066

Skrevet

Kylling i biter, stekes før du tar oppi dette: kokte poteter i biter, løk i biter, paprika i biter, rapsolje, salt, pepper og basilikum. Stekes.

 

Press over sitron og evt mer salt/pepper når overført til tallerken.

 

 

Anonymkode: c75a1...0f5

Skrevet

En av de best kjente thaisuppene er gull hver gang.

Tom kha gai (denne fra Trines matblogg er fin)

Om du ikke får tak i galangal så bruk frisk ingefær istedet.

Skrevet

En grillet kylling, fjern skinnet, ta av alt kjøttet og legg i en ildfast form. Bland sammen en kartong matfløte, et glass med hot salsa, en oppkuttet løk og en oppkuttet paprika, og ha blandingen over kyllingen. Ha revet ost oppå toppen, og stek på 180 grader i 30 min.

Skrevet

Fylle med kremost med valgfri smak og surre bacon rundt :hoppendeglad:

Skrevet
21 timer siden, Lykke_ skrev:

Kjøp en grillet kylling, ta av alt kjøtt og legg det i en ildfast form. Putt oppi en boks med mais og litt brokkoli om ønskelig. Lag to poser med bernesaus ( tviler på at jeg skrev dette riktig ) og hell dette i formen før du setter formen i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter. Server med ris. Lett som bare det og kjempegodt. :tommel: 

Det høres ikke mye godt ut..  Hermetisk mais og posesaus. Og de posene kan nok være allrighte de, men det er langt fra Bèrnaisesaus.

  • Liker 8
Skrevet
4 timer siden, Rosewood skrev:

En grillet kylling, fjern skinnet, ta av alt kjøttet og legg i en ildfast form. Bland sammen en kartong matfløte, et glass med hot salsa, en oppkuttet løk og en oppkuttet paprika, og ha blandingen over kyllingen. Ha revet ost oppå toppen, og stek på 180 grader i 30 min.

Blir det ikke fryktelig tørt å steke en kylling tretti minutter, som allerede er tilberedt? 

  • Liker 3
Skrevet

Nei, ikke med fløten og salsaen, da holder den seg saftig :) 

Skrevet
6 minutter siden, Rosewood skrev:

Nei, ikke med fløten og salsaen, da holder den seg saftig :) 

Jeg ga først casablancas' innlegg et pluss, men når jeg tenker meg om tror jeg du har rett. :) 180 grader er jo ikke veldig høy varme, og det er ganske mye mat som skal gjennomvarmes, så det blir jo noe helt annet enn om det bare hadde vært ferdigstekt kyllingkjøtt som ble varmet en halvtime. For det hadde blitt tørt, ja. :fnise:

Anonymkode: 596dd...e13

Skrevet

Flyvende Jacob en svensk rett. Google it. Vet noen blir veldige skeptisk,men det er sykt digg :)

Anonymkode: 86022...bee

  • Liker 1
Skrevet

Gresk salat med kylling og brødkrutonger er høyt på lista her

Anonymkode: a4417...de1

Gjest Supersol
Skrevet
På Wednesday, November 23, 2016 den 0.57, Lykke_ skrev:

Kjøp en grillet kylling, ta av alt kjøtt og legg det i en ildfast form. Putt oppi en boks med mais og litt brokkoli om ønskelig. Lag to poser med bernesaus ( tviler på at jeg skrev dette riktig ) og hell dette i formen før du setter formen i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter. Server med ris. Lett som bare det og kjempegodt. :tommel: 

Nam!

Gjest Supersol
Skrevet
På Wednesday, November 23, 2016 den 18.16, Rosewood skrev:

En grillet kylling, fjern skinnet, ta av alt kjøttet og legg i en ildfast form. Bland sammen en kartong matfløte, et glass med hot salsa, en oppkuttet løk og en oppkuttet paprika, og ha blandingen over kyllingen. Ha revet ost oppå toppen, og stek på 180 grader i 30 min.

Hørtes ikke vondt ut det heller. :spise:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...