AnonymBruker Skrevet 21. november 2016 #1 Skrevet 21. november 2016 Hei. Jeg vil lage pizza i morgen og har et lite stykke ytrefilet som ikke var så veldig mørt, og jeg syns ofte det blir ennå seigere av å stekes i ovnen så er på jakt etter en god marinade til kjøttet. Aller helst en slags peppermarinade. Håper dere har noen gode oppskrifter å dele 😄 Anonymkode: e7ef4...a40
AnonymBruker Skrevet 21. november 2016 #2 Skrevet 21. november 2016 Vel, dersom du vil ha kjøttet mørere så må du bryte ned proteinet ved å tilsette syre eller alkohol. Så enkelt. Smaken (krydrene, sukkeret, urtene etc) i marinaden er uten sammenheng med selve møringen. Så du kan feks velge å marinere i en pose av din yndlingskryddermiks og en kladeis vin. Eller sitronsaft. Dersom du vil gi prosessen en ekstra kick, gå for det asiatiske trikset: natron. Jeg garanterer at du sjelden har smakt mørere kjøtt enn det natron gir. Anonymkode: 3cdde...bf5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå