AnonymBruker Skrevet 18. november 2016 #1 Skrevet 18. november 2016 Ja overskriften sier sitt. Jeg lurer på hva dere liker å bruke som topping på pizza. Jeg selv liker å ha i løk, paprika, ananas, champinong, mais og biff. Naaaam 😃 Anonymkode: 1f596...ff6
Minya Skrevet 18. november 2016 #2 Skrevet 18. november 2016 Hjemmelaget blir som regel med kjøttdeig, picnicskinke, bacon, hermetisk sopp, paprika, purre, hvitløk, chili, mozzarella og synnøve gulost. Jeg er veldig glad i ananas på pizza, men dessverre er det satan sjøl for HrMinya, så jeg har latt være å ha det på i årevis fordi han ikke liker det. :/ Har alltid ananas på min halvdel om vi bestiller pizza da
Kamferdrops Skrevet 18. november 2016 #3 Skrevet 18. november 2016 Mozzarella, sjampinjong, tomat, rødløk, basilikum
AnonymBruker Skrevet 18. november 2016 #4 Skrevet 18. november 2016 Lager mest tynnbunnet pizza med halvgrov deig. Varierer litt hva vi har på, men som regel: hjemmelaget tomatsaus med hvitløk, en god spekeskinke eller chorizo, purre, svarte oliven og ost (gjerne en blanding, men med mozzarella). Når pizzaen er ute av ovnen strør vi på parmesan og fersk basilikum. Har ruccula til, og noen dråper god olivenolje. Tror det må bli pizza i morgen! Anonymkode: 06325...5e9 2
AnonymBruker Skrevet 18. november 2016 #5 Skrevet 18. november 2016 Mozzarella, fetaost, norvegia, paprika, mais, ananas og litt kjøtterstatning om jeg føler for det, men absolutt ikke nødvendig. Serveres med hvitløksdressing og gjerne basilikum eller andre smakfulle blader. Anonymkode: 3b9da...140
Aamu Skrevet 19. november 2016 #6 Skrevet 19. november 2016 Kjøttdeig, løk, hvitløk og pepperoni, liker jeg. Eller biff, løk.. ev. sopp. Skinke liker jeg ikke så godt på pizza egentlig. Og for mye ost er uff.. det ødelegger pizzaen. Bruker heller ikke mozzarella noe særlig, bruker vanlig gulost. Prøvde en ost fra coop, den var god! Ellers husholdningsost fra Sverige. Den er fin på pizza.
Anglofil Skrevet 19. november 2016 #7 Skrevet 19. november 2016 Ost og skinke, eventuelt kjøttdeig og ost. Mvh Yvonne
Haribo Skrevet 19. november 2016 #8 Skrevet 19. november 2016 På tynnbunnet pizza har vi mozzarella,rødløk,spekeskinke og revet parmesan. På tykkbunnet pizza har vi saus med kjøttdeig og løk.så har vi ananas,pepperoni og paprika på toppen av osten.
AnonymBruker Skrevet 19. november 2016 #9 Skrevet 19. november 2016 I dag ble det hjemmelaget saus, serranoskinke, mozzarella og norzola, og ruccola etter steking Anonymkode: ef675...611
AnonymBruker Skrevet 19. november 2016 #10 Skrevet 19. november 2016 enten tomatsaus+ost (evt også skinke/kjøtt og ananas) eller creme fraiche/kesam+pesto+ost og evt skinke Anonymkode: ddb00...99e
AnonymBruker Skrevet 19. november 2016 #11 Skrevet 19. november 2016 Frisk tomat og purre. Frisk tomat, rødløk og svarte oliven. Chevre, valnøtter, rødløk og honning. Anonymkode: 16cd4...b42
SweetM Skrevet 19. november 2016 #12 Skrevet 19. november 2016 Bruker det jeg tilfeldigvis har i kjøleskapet. Skinke, chorizo, paprika, mais, ananas, tomater, sopp, squash, kjøttdeig, biff, løk, kylling, chili...
AnonymBruker Skrevet 19. november 2016 #13 Skrevet 19. november 2016 Flesk og duppe med ost oppå Anonymkode: 8fcb1...888
Wenda Skrevet 19. november 2016 #14 Skrevet 19. november 2016 Hva jeg bruker avhenger av hva jeg har lyst på akkurat den dagen eller hva jeg trenger å få brukt opp av rester i kjøleskapet Jeg spiser nesten aldri samme topping flere ganger, alltid noe litt annerledes
AnonymBruker Skrevet 20. november 2016 #15 Skrevet 20. november 2016 Hvit pizza med blåmuggost,spekeskinke,løk og sopp Anonymkode: 00ea1...322
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå