Gå til innhold

Billig og bra hvitløk?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei. 

 

Jeg vil så gjerne få i meg hvitløk. Har dere noen tips til en billig og god måte å i seg den på? Det er mulig å kjøpe hvitløksbåter til 60 kr, men de holder seg bare i 4 dager og det blir for dyrt og 60kr x 2 hver uke blir for dyrt. 

 

Takk for svar. 

 

Anonymkode: 045c0...0c6

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Innvandrerbutikk eller dyrke selv? Eventuelt kjøpe fulle hvitløksfedd? 

Anonymkode: b1124...0a6

  • Liker 1
Skrevet

Du får kjøpt strømper med tre hvitløk til ti kroner på REMA.

Anonymkode: e6a83...b3c

  • Liker 5
Skrevet

Funker ikke de vanlige med to i hvert nett på alle dagligvarebutikker der ute?

  • Liker 6
Skrevet
4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Hei. 

 

Jeg vil så gjerne få i meg hvitløk. Har dere noen tips til en billig og god måte å i seg den på? Det er mulig å kjøpe hvitløksbåter til 60 kr, men de holder seg bare i 4 dager og det blir for dyrt og 60kr x 2 hver uke blir for dyrt. 

 

Takk for svar. 

 

Anonymkode: 045c0...0c6

Hva slags hvitløk er dette, og hvordan oppbevarer du den? Jeg kjøper helt vanlig hvitløk i strømpe fra matbutikken, og den holder fint i 2-3 uker eller mer. Men du må ikke legge den i tett plast, da mugner den lett. 

Anonymkode: c8bbf...a8c

  • Liker 3
Skrevet

Hos oss holder hvitløken seg fint i flere uker. Men jeg sjekker den nøye når jeg kjøper, slik at den er ferskest mulig ved innkjøp. 

Tror jeg betalte 14-15 kroner da jeg kjøpte sist (rett før helgen). 

Anonymkode: 7f9a0...af0

Skrevet

Tror ts mener hvitløksbåter på glass, men det koster vel ikke 60 kr?

  • 1 måned senere...
Skrevet
På 6.11.2016 den 20.43, Teriyaki skrev:

Tror ts mener hvitløksbåter på glass, men det koster vel ikke 60 kr?

Ja, det er de jeg mener ja. 

Synes at de smaker bedre enn de som ligger i bunter og som må stekes. 

Anonymkode: 045c0...0c6

Gjest Den Lille Heksa
Skrevet

Lager du mat selv? Man knuser hvitløksbåter og har dem i maten. Du kan også ha rå hvitløk i salatdressing, eller rett i salaten.

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Ja, det er de jeg mener ja. 

Synes at de smaker bedre enn de som ligger i bunter og som må stekes. 

Anonymkode: 045c0...0c6

Rå hvitløk må ikke stekes. Hvor har du fått den infoen fra? 

Anonymkode: 7f9a0...af0

  • Liker 2
Skrevet

Fineste hvitløken er den ferske franske som asiabutikkene har når de er i sesong (de franske ferske hvitløkene altså).

Resten av året er også asiabutikker det beste (og billigste) stedet å kjøpe hvitløk. Kjenn på hvitløken at den er fast og spenstig innenfor skallet. 

Oppbevares i kjøleskapet. Men ikke i plast. Bare legg den i grønnsakskuffen sånn at den får luft. 

Trenger ikke stekes før den spises. Kutt biter å bruk i dressing, eller rett i salaten, eller i skiver på brødet. 

 

Skrevet
På 26.12.2016 den 15.34, AnonymBruker skrev:

Ja, det er de jeg mener ja. 

Synes at de smaker bedre enn de som ligger i bunter og som må stekes. 

Anonymkode: 045c0...0c6

Selv om det står "Holdbar 4 dager etter åpning" betyr ikke det at de ikke kan spises etter dette. Jeg har ting mye lenger enn det som står på glasset, der må du bare smake deg fram.

Skrevet

Hva med hvitløkspulver som du drysser i all mat du lager og spiser? Det gjør jeg. Setter en god smak på det meste. 

Anonymkode: 99ed4...5fe

Skrevet

Slik jeg skjønner, så handler det mer om næringsinnholdet, ikke smaken?
I så fall kan du enkelt kjøpe hvitløkstabeletter på apoteket.

For smak, så kan man kjøpe knust hvitløk på glass, det har jeg i ukesvis i kjøleskapet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...