AnonymBruker Skrevet 6. november 2016 #1 Skrevet 6. november 2016 Hei. Jeg vil så gjerne få i meg hvitløk. Har dere noen tips til en billig og god måte å i seg den på? Det er mulig å kjøpe hvitløksbåter til 60 kr, men de holder seg bare i 4 dager og det blir for dyrt og 60kr x 2 hver uke blir for dyrt. Takk for svar. Anonymkode: 045c0...0c6
AnonymBruker Skrevet 6. november 2016 #2 Skrevet 6. november 2016 Innvandrerbutikk eller dyrke selv? Eventuelt kjøpe fulle hvitløksfedd? Anonymkode: b1124...0a6 1
AnonymBruker Skrevet 6. november 2016 #3 Skrevet 6. november 2016 Du får kjøpt strømper med tre hvitløk til ti kroner på REMA. Anonymkode: e6a83...b3c 5
applestories Skrevet 6. november 2016 #4 Skrevet 6. november 2016 Funker ikke de vanlige med to i hvert nett på alle dagligvarebutikker der ute? 6
AnonymBruker Skrevet 6. november 2016 #5 Skrevet 6. november 2016 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Hei. Jeg vil så gjerne få i meg hvitløk. Har dere noen tips til en billig og god måte å i seg den på? Det er mulig å kjøpe hvitløksbåter til 60 kr, men de holder seg bare i 4 dager og det blir for dyrt og 60kr x 2 hver uke blir for dyrt. Takk for svar. Anonymkode: 045c0...0c6 Hva slags hvitløk er dette, og hvordan oppbevarer du den? Jeg kjøper helt vanlig hvitløk i strømpe fra matbutikken, og den holder fint i 2-3 uker eller mer. Men du må ikke legge den i tett plast, da mugner den lett. Anonymkode: c8bbf...a8c 3
AnonymBruker Skrevet 6. november 2016 #6 Skrevet 6. november 2016 Hos oss holder hvitløken seg fint i flere uker. Men jeg sjekker den nøye når jeg kjøper, slik at den er ferskest mulig ved innkjøp. Tror jeg betalte 14-15 kroner da jeg kjøpte sist (rett før helgen). Anonymkode: 7f9a0...af0
Teriyaki Skrevet 6. november 2016 #7 Skrevet 6. november 2016 Tror ts mener hvitløksbåter på glass, men det koster vel ikke 60 kr?
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2016 #8 Skrevet 26. desember 2016 På 6.11.2016 den 20.43, Teriyaki skrev: Tror ts mener hvitløksbåter på glass, men det koster vel ikke 60 kr? Ja, det er de jeg mener ja. Synes at de smaker bedre enn de som ligger i bunter og som må stekes. Anonymkode: 045c0...0c6
Gjest Den Lille Heksa Skrevet 26. desember 2016 #9 Skrevet 26. desember 2016 Lager du mat selv? Man knuser hvitløksbåter og har dem i maten. Du kan også ha rå hvitløk i salatdressing, eller rett i salaten.
AnonymBruker Skrevet 26. desember 2016 #10 Skrevet 26. desember 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Ja, det er de jeg mener ja. Synes at de smaker bedre enn de som ligger i bunter og som må stekes. Anonymkode: 045c0...0c6 Rå hvitløk må ikke stekes. Hvor har du fått den infoen fra? Anonymkode: 7f9a0...af0 2
Mis(s)Understood Skrevet 27. desember 2016 #11 Skrevet 27. desember 2016 Fineste hvitløken er den ferske franske som asiabutikkene har når de er i sesong (de franske ferske hvitløkene altså). Resten av året er også asiabutikker det beste (og billigste) stedet å kjøpe hvitløk. Kjenn på hvitløken at den er fast og spenstig innenfor skallet. Oppbevares i kjøleskapet. Men ikke i plast. Bare legg den i grønnsakskuffen sånn at den får luft. Trenger ikke stekes før den spises. Kutt biter å bruk i dressing, eller rett i salaten, eller i skiver på brødet.
applestories Skrevet 28. desember 2016 #12 Skrevet 28. desember 2016 På 26.12.2016 den 15.34, AnonymBruker skrev: Ja, det er de jeg mener ja. Synes at de smaker bedre enn de som ligger i bunter og som må stekes. Anonymkode: 045c0...0c6 Selv om det står "Holdbar 4 dager etter åpning" betyr ikke det at de ikke kan spises etter dette. Jeg har ting mye lenger enn det som står på glasset, der må du bare smake deg fram.
AnonymBruker Skrevet 28. desember 2016 #13 Skrevet 28. desember 2016 Hva med hvitløkspulver som du drysser i all mat du lager og spiser? Det gjør jeg. Setter en god smak på det meste. Anonymkode: 99ed4...5fe
_popcorn_ Skrevet 28. desember 2016 #14 Skrevet 28. desember 2016 Slik jeg skjønner, så handler det mer om næringsinnholdet, ikke smaken? I så fall kan du enkelt kjøpe hvitløkstabeletter på apoteket. For smak, så kan man kjøpe knust hvitløk på glass, det har jeg i ukesvis i kjøleskapet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå