Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Selv skal jeg gi bort hjemmelaget likør blant annet :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

I år tenkte jeg å lage en liten boks med pepperkaketema, som inneholder pepperkaketrøfler, papperkakekarameller og pepperkakesirup (til kaffe). 

Har kjøpt inn alt av gaveesker, små flasker og små glass, og gleder meg til jeg kan starte med lagingen (selv om jeg skjønner at det må bli litt nærmere jul :P )

Skrevet
4 minutter siden, mlilja skrev:

Selv skal jeg gi bort hjemmelaget likør blant annet :)

Oj :)

Hva har du laget den av?

Anonymkode: 1d374...729

Skrevet
13 timer siden, AnonymBruker skrev:

Kirsebærlikør også skal jeg lage tine.no sin mokkalikør tenkte jeg

Skrevet
13 timer siden, Marimba skrev:

I år tenkte jeg å lage en liten boks med pepperkaketema, som inneholder pepperkaketrøfler, papperkakekarameller og pepperkakesirup (til kaffe). 

Har kjøpt inn alt av gaveesker, små flasker og små glass, og gleder meg til jeg kan starte med lagingen (selv om jeg skjønner at det må bli litt nærmere jul :P )

Har du oppskrift på pepperkakekarameller? :)

Skrevet

Rundstykker, badesalt, pepperkaker, tårnkakepinner, bokmerker med James Bond og Star Wars-tema, Totoro-bamse og en slags strikke-kanin. Har også lyst å lage noen sånne soot-sprites(fra spirited away) og henge i et hjørne hjemme hos meg selv:P

Anonymkode: c8bbb...4ee

Skrevet
3 timer siden, mlilja skrev:
17 timer siden, AnonymBruker skrev:

Kirsebærlikør også skal jeg lage tine.no sin mokkalikør tenkte jeg

Det blir sikkert godt, og gaver som blir satt pris på.

Jeg ville lagd kirsebærlikøren med kirsebær der steinene er fjernet først. Se linken under. Jeg fant ikke den artikkelen som jeg tenkte på, som omhandler at kirsebærsteiner forgifter likøren dersom kirsebærene med steiner i ligger i spriten lengre enn en viss (kort) tid.

 

"Man bør være noe forsiktig med bruken av steiner i drikkevarer, selv om
det ikke er skadelig med noen få knuste steiner i en vin, likør, snaps etc.
Dette kan gjøre drikken litt mer "snerpete", og er med på å skape den rette
smaken.

Og for ordens skyld: Blåsyre = Cyanid, om noen skulle være i tvil. " http://www.brygg.net/phpBB3/viewtopic.php?f=4&t=434

 

Anonymkode: 1d374...729

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...