Pipaluk Skrevet 5. november 2016 #1 Skrevet 5. november 2016 i går kjøpte jeg for første gang et lite gult gresskar. Jeg trodde at innholdet skulle være potetaktig men det er bare bløtt, med masse kjerner. Jeg smakte på det, og det smakte ikke noe særlig godt. Hva gjør jeg ut av det ?
onyx Skrevet 5. november 2016 #2 Skrevet 5. november 2016 I hulrommet i midten er det kjerner og en bløt masse. Frøene kan du riste i varm og tørr stekepanne, det er ganske godt. Selve kjøttet rundt er fast. Du kan velge å skjære gresskaret i båter og steke i ovnen uten å fjerne skallet først. Eller du kan fjerne skallet og bake i ovnen eller koke/steke det. Man kan lage mye godt av gresskar.. 3
Pipaluk Skrevet 5. november 2016 Forfatter #3 Skrevet 5. november 2016 14 minutter siden, onyx skrev: I hulrommet i midten er det kjerner og en bløt masse. Frøene kan du riste i varm og tørr stekepanne, det er ganske godt. Selve kjøttet rundt er fast. Du kan velge å skjære gresskaret i båter og steke i ovnen uten å fjerne skallet først. Eller du kan fjerne skallet og bake i ovnen eller koke/steke det. Man kan lage mye godt av gresskar.. Da tror jeg mitt gresskar er defekt eller råttent. det er ikke noe fast kjøtt her. Det kjøttet som er her, har konsistens som en appelsin.
Eliza Doalot Skrevet 5. november 2016 #4 Skrevet 5. november 2016 Kjøttet sitter inntil skallet, ikke i midten av gresskaret. Det er helt riktig at det skal være tråder og frø i midten, ikke noe galt med det. 3
dillyduzit Skrevet 5. november 2016 #5 Skrevet 5. november 2016 Ser du i midten TS? Det skal være fast kjøtt rundt det løse, bløte og frøene. Er den dårlig, tar du den med tilbake til butikken du kjøpte den i.
Pipaluk Skrevet 9. november 2016 Forfatter #6 Skrevet 9. november 2016 På 5. november 2016 den 14.45, dillyduzit skrev: Ser du i midten TS? Det skal være fast kjøtt rundt det løse, bløte og frøene. Er den dårlig, tar du den med tilbake til butikken du kjøpte den i. Jeg lurer litt på om det var gresskar jeg kjøpte eller om det var en annen type frukt. Det var et lite gult og det sto sammen med gresskarene. Får gå tilbake og sjekke
Antoinette Skrevet 9. november 2016 #7 Skrevet 9. november 2016 Høres ut som en butternut squash. Lag suppe, det er nydelig <3
AnonymBruker Skrevet 9. november 2016 #8 Skrevet 9. november 2016 1 time siden, Antoinette skrev: Høres ut som en butternut squash. Lag suppe, det er nydelig <3 Kjøttet i en butternut squash har da ikke konsistens som en appelsin?? Høres ikke ut som et butternut squash i det hele tatt, spør du meg. Anonymkode: bc539...e1a 1
onyx Skrevet 9. november 2016 #9 Skrevet 9. november 2016 Kan du ikke bare poste et bilde av hvordan det ser/så ut inni da? 1
Pipaluk Skrevet 9. november 2016 Forfatter #10 Skrevet 9. november 2016 2 timer siden, onyx skrev: Kan du ikke bare poste et bilde av hvordan det ser/så ut inni da? jeg kastet hele greia. men skal ta et bilde av greia neste gang jeg handler på Jacobs
onyx Skrevet 9. november 2016 #11 Skrevet 9. november 2016 http://www.matpaabordet.no/2011/09/19/butternut-squash-suppe-med-peanottsmor/ Lignet det på dette inni?
Pipaluk Skrevet 10. november 2016 Forfatter #13 Skrevet 10. november 2016 det var det lille gulet som jeg trodde var et slags gresskar
AnonymBruker Skrevet 10. november 2016 #14 Skrevet 10. november 2016 Synes det ser ut som såkalt delicata squash? https://www.google.no/search?q=delicata+squash&espv=2&biw=1347&bih=611&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPrZ6J2p7QAhXBjywKHeYBCaAQ_AUIBigB Anonymkode: bc539...e1a
Tvist Skrevet 10. november 2016 #15 Skrevet 10. november 2016 (endret) 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Synes det ser ut som såkalt delicata squash? https://www.google.no/search?q=delicata+squash&espv=2&biw=1347&bih=611&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiPrZ6J2p7QAhXBjywKHeYBCaAQ_AUIBigB Anonymkode: bc539...e1a Kanskje. Eller et spaghettigresskar: http://www.frukt.no/ravarer/gronnsaker/gresskar/spagettigresskar/ Endret 10. november 2016 av Tvist
AnonymBruker Skrevet 10. november 2016 #17 Skrevet 10. november 2016 9 minutter siden, Tvist skrev: Kanskje. Eller et spaghettigresskar: http://www.frukt.no/ravarer/gronnsaker/gresskar/spagettigresskar/ Det er jo glattere og rundere på utsiden synes jeg, mens delicata har de "furene" i skallet som bildet viser. For alle som lurer: Her er en side med masse info og tips til bruk om delicata squash - passende bruk vil jo variere med gresskartype.http://www.onlyfoods.net/delicata-squash.html Anonymkode: bc539...e1a 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå