Gå til innhold

Mulig å ferdigsteke and for så å varme opp igjen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Får besøk senere. Skal ha andebryst. Men jeg har en avtale om 1,5 times tid og rekker ikke å lage ferdig anden etter det. Er det noen forberedelse jeg kan gjøre først? Kan lage tilbehøret, saus osv klar. Men er det mulig å forberede andens på noen måte? F.eks steke den spø, for så å ta i ovnen senere? Eller steke den ferdig nå og så varme den opp?

Anonymkode: 986d9...b0b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det går bra å varme opp igjen. Den kan bli litt tørr, men om du bruker stekepose eller tilsvarende unngår du det. 

And er bare kjempegodt. 

Skrevet

Nei, det vil jeg absolutt ikke anbefale. Andebryst skal stekes rosa, mer enn det og de smaker fort lever... Det er ikke særlig godt med knusktørt oppvarmet andebryst, så nei.

  • Liker 5
Skrevet
2 minutter siden, onyx skrev:

Nei, det vil jeg absolutt ikke anbefale. Andebryst skal stekes rosa, mer enn det og de smaker fort lever... Det er ikke særlig godt med knusktørt oppvarmet andebryst, så nei.

Veldig enig i dette. Lag ferdig mest mulig av tilbehøret, men vent med å steke andebrystene. Det gjør ingenting om du steker dem etter at gjestene har kommet, det tar ikke så lang tid. 

Anonymkode: 185de...11c

Skrevet

Ikke enig med de to siste innleggene her.

Iflg Bent Stiansens kokebok som jeg har liggende her kan andebryst brunes tre timer før servering og stekes en halvtime før (direkte sitat). Det samme vil gjelde alle typer fileter av rødt kjøtt som (selvsagt) skal rosastekes.

Helt vanlig å gjøre dette ved servering til mange - smaker ikke lever av den grunn om man bare gjør det riktig. ;) 

Anonymkode: f2ab1...621

Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ikke enig med de to siste innleggene her.

Iflg Bent Stiansens kokebok som jeg har liggende her kan andebryst brunes tre timer før servering og stekes en halvtime før (direkte sitat). Det samme vil gjelde alle typer fileter av rødt kjøtt som (selvsagt) skal rosastekes.

Helt vanlig å gjøre dette ved servering til mange - smaker ikke lever av den grunn om man bare gjør det riktig. ;) 

Anonymkode: f2ab1...621

Men da er det jo ikke ferdig stekt og varmet opp. Det du beskriver er en annen type tilberedning enn den vi anbefalte TS å holde seg unna. 

Anonymkode: 185de...11c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...