AnonymBruker Skrevet 1. november 2016 #1 Del Skrevet 1. november 2016 takk Anonymkode: 4d302...242 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. november 2016 #2 Del Skrevet 1. november 2016 Den er ikke thailansk, men jeg lager denne og den er kjempegod:)http://trinesmatblogg.no/2010/10/20/indisk-kyllingsuppe-med-eple-ingefaer-og-chili/ Anonymkode: 4ce0b...35c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AwkwardAlice Skrevet 1. november 2016 #3 Del Skrevet 1. november 2016 http://trinesmatblogg.no/2014/04/25/thaisuppe-med-kylling-og-red-curry/ Trines matblogg har mange gode oppskrifter, verdt en titt hvis du leter etter andre oppskrifter i fremtiden! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 2. november 2016 #4 Del Skrevet 2. november 2016 Denne er ikke så veldig fancy og krever heller ikke særlig mange "rare" ingredienser. Men den er ganske lett og rask å lage. Til to personer: 4 coctailtomater, halvert 4 champignoner, vasket og kuttet i skiver 1 stang sitrongress, finhakket 2 dl vann 6 sukkererter, halvert 1 bunt koriander, grovhakket 1 hvitløksbåt, finhakket 1 rød chili, uten frø og finhakket ca. 180 g kyllingbryst/filet, skjært i strimler/biter 1 ss olje egnet til steking 5 dl kokosmelk 1 buljongterning Salt og pepper 1) Kok opp vannet, og ha i sitrongresset. Ta kjelen av kokeplata, og la sitrongresset stå og trekke. 2) Varm opp oljen i en egnet kjele. Ha i hvitløk, chili, og kylling. Fres alt sammen i 2-3 minutter ved sterk varme. 3) Bruk en sil og hell sitrongressvannet over i kjelen med kyllingen. (Du skal ikke ha med selve sitrongresset) 4) Tilsett kokosmelk og buljonterning. La det hele koke opp. Smak til med pepper og salt. Skru ned temperaturen, og la suppa trekke over svak varme i fem minutter. 5) Tilsett sukkerertene. 6) Fordel tomater og champignon likt i to suppetallerkner, og øs over suppe. Strø grovhakket koriander over. (Oppskriften er hentet fra Kochhaus) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. november 2016 #5 Del Skrevet 4. november 2016 CHICKEN CURRY SUPPE. Til 4 store porsjoner: – 4 kyllingfileter – 2 paprika – 1/2 rødløk – 200 gr sopp – 2/3 squash – 1 kinesisk hvitløk finhakket – 2 toppede ss med revet ingefær – saften fra 1/2 lime – 6 dl kokosmelk, fet type – 2 ss soyasaus – 3 ss currypaste – 4 ss østerssaus – en håndfull limeblader – fersk koriander til garnityr Start med å kutte kyllingen og alle grønnsakene i passende biter. Stek soppen i smør, mye smør da den trekker til seg endel væske (før den slipper den igjen). Når den er blitt gylden og fin tilsetter du først hvitløk og ingefær og lar de surre med før du tilsetter resten av grønnsakene. Deretter tilsetter du currypasten, surrer et lite minutt før du tilsetter kokosmelken og de rå kyllingbitene. Smak så til med de resterende ingrediensene: Østerssaus, soyasaus og limesaft. Pynt med fersk koriander og en limeskive. Kan også serveres med ris ;). Anonymkode: 963d4...672 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuttery Skrevet 5. november 2016 #6 Del Skrevet 5. november 2016 På 1.11.2016 den 13.15, AwkwardAlice skrev: http://trinesmatblogg.no/2014/04/25/thaisuppe-med-kylling-og-red-curry/ Trines matblogg har mange gode oppskrifter, verdt en titt hvis du leter etter andre oppskrifter i fremtiden! Denne lager jeg "hver gang" - helt fantastisk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. november 2016 #7 Del Skrevet 5. november 2016 Denne lager jeg kjempe god https://matfrabunnen.no/2016/10/13/autentisk-tom-kha-gai/ Anonymkode: b72ce...361 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå