Gå til innhold

God glasur til sjokoladekake.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg trenger en oppskrift på en god glasur til en sjokoladekake i langpanne.

I skapet har jeg:

2 plater kokesjokolade

Melis

Melk

Smør

og litt annet (sånt man ofte her stående)

Noen som kan hjelpe meg?

Vil helst ikke ha noe som smaker for mye melis.

Videoannonse
Annonse
Gjest Madam Felle
Skrevet

Jeg ville smeltet litt smør, hatt i en hel haug med melis :ler: , smeltet sjokoladen, og blandet alt sammen. Har du vaniljesukker er det også godt i. :wink:

Skrevet

Det blir nok noe sånt, men jeg synes at det kan bli litt vel mye melis i slike glasurer.

Vil gjerne bruke begge sjokoladeplatene.

Gjest Madam Felle
Skrevet

mindre melis, og begge sjokoladeplatene. :wink:

Skrevet

Hehe.. du sier noe der.

Tror at jeg skal bruke litt sterk kaffe også.

Skrevet

Ja, og det viktigste er å ta i melisen til slutt!

Opplever mange sjokoladekaker med så "tørr" krem at den nesten faller av kaka... :roll: :-?

Ikke alltid nødvendig å bruke all melisen som står i oppskriften.

Jo mere kakao eller sjokolade jo mørkere. Jeg liker kremen litt lysere... :)

Litt kaffe er godt oppi, gjerne et egg også.

Til barnekaker har jeg ofte et par ss med syltetøy i kremen også. Bringebær eller appelsin! :sikle:

Skrevet

Det ble margarin, 2 plater sjokolade, noen spisesjeer med kaffe og litt melis. Smakte kjempegodt, men lasuren ble litt matt. Kanskje jeg brukte litt mye melis i? Uansett var det greit at glasuren ikke var for klissete og myk, for jeg skulle oppbevare og frakte kaka.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...