Gå til innhold

Hvorfor er skyr liksom sunt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det sukkeret som er i den er vel melkesukker? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er ikke tilsatt sukker i Skyr, i hvert fall ikke i den uten müsli. 

Anonymkode: f5ff7...e92

Skrevet
På 30.10.2016 den 18.07, AnonymBruker skrev:

Den finnes i naturell

840_preview.jpg

Anonymkode: b4028...1cd

Ja,hadde de fortsatt solgt den så hadde det jo vært fint,men det gjør de ikke lenger.

I denne linken:http://www.q-meieriene.no/Min-Qide/Ideer/Skyr-Naturell-i-liten-beger  så står det at de har prøvd å selge naturell-versjonen to dager,men det har vært for dårlig salg.

 

Anonymkode: 14a12...b9c

Skrevet
20 timer siden, penny_ skrev:

Tror hun tenkte på den minste boksen: http://www.q-meieriene.no/Produkter/Skyr/Skyr-R-Blaabaer

 

20 timer siden, penny_ skrev:

Tror hun tenkte på den minste boksen: http://www.q-meieriene.no/Produkter/Skyr/Skyr-R-Blaabaer

Poenget med linken var å vise at sukker er en ingrediens, til de som mener at alt sukker i skyr er melkesukker. 

Fulstendig klar over at noen er med sukker og noen er med kunstig søtning. Har forøvrig aldri sett den naturellvarianten noe sted:(

Anonymkode: b79e1...fc8

Skrevet
På 30.10.2016 den 11.51, AnonymBruker skrev:

Hvorfor markedsføres Skyr som sunt? Leste på en boks og det er jo omtrent like mye sukker som protein?

Anonymkode: b79e1...fc8

Aner ikke, jeg skyr alt som er sunt, derfor skyr jeg skyr. 

HOHO

Anonymkode: 3a449...0ae

Gjest Overrasket
Skrevet

Ekte og ordentlig islandsk Skyr er helt fantastisk. Sjokkerende mye protein ift. antall kalorier. Inntak av karbohyddrater er ikke SÅ skadelig når det spises sammen men en god porsjon proteiner. 

Skrevet

Skyr og andre yoghurt produkter inneholder melkesukker. Jeg antar i variantene uten tilsatt sukker, så utgjør melkesukkeret mesteparten av sukkerarter. 

I tillegg vil jo frukten inneholde fruktsukker. 

Begge typene gir like mye energi som vanlig sukker pr gram. 

Skyr inneholder jo også mye protein. Protein inneholder også samme mengde energi pr gram som sukker. 

Uansett bør energien komme omtrent en tredel fra hver av hoved næringsstoffene, fett, karbohydrat og protein. Det er totalt energi inntak som er avgjørende. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...