AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2016 #1 Skrevet 29. oktober 2016 Hei! Jeg lager forsåvidt min egen variant, men er litt nysgjerrig på hvordan dere gjør det? Helst en enkel versjon. Bruker vann og suppebuljong til min saus og grønnsaker som gulrot, broccoli, purre, minimais etc. i min. Takk for svar 😊 Anonymkode: d3268...85d
H80 Skrevet 29. oktober 2016 #2 Skrevet 29. oktober 2016 Det er noe feil med spørsmålet. Beef chop suey kan ikke oversettes med biff shop suey. Beef er ikke biff, det er storfekjøtt. Norsk biff er engelsk steak. Norsk steik er engelsk roast. Norsk storfekjøtt/oksekjøtt er engelsk beef. Hvis du ønsker oppskrifter på chop suey så søk på internett etter "beef chop suey recipe". 1
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2016 #3 Skrevet 29. oktober 2016 Kverulant much? Jeg spurte om hvordan folk her pleide å gjøre det.. Uavhengig om jeg ordla meg rett eller ikke, skjønte man vel hvor jeg ville? Du får ha meg unnskyldt for bruken av engelsk og norsk i samme setning da.. X2.. Anonymkode: d3268...85d 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå