Gå til innhold

Steke ribbe dagen før?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har lovet å hjelpe en venn av meg med ribbe-middag på fredag. Kan jeg steke ribben ferdig dagen før, og bare varme den på selve dagen?

Det hadde vært fint det......

Skrevet

Den kan du fint gjøre. Du trenger ikke engang varme den opp hvis du ikke vil det. Server ribben kald, men med varm saus over.

Gjest Anonymous
Skrevet
Jeg har lovet å hjelpe en venn av meg med ribbe-middag på fredag. Kan jeg steke ribben ferdig dagen før, og bare varme den på selve dagen?

Det hadde vært fint det......

Vi har gjort det i familien i alle år. Det eneste vi ikke

har varmet opp dagen etter er svoren. Mulig det går

men vi har aldri tatt sjansen på en myk utgave :)

Skrevet

Hvorfor steke den dagen før? Det er jo ikke noe jobb, den streker seg jo selv inni ovnen. Dessuten har det en tendens til å bli tørt kjøtt av sånt!

Skrevet
Hvorfor steke den dagen før? Det er jo ikke noe jobb' date=' den streker seg jo selv inni ovnen. Dessuten har det en tendens til å bli tørt kjøtt av sånt![/quote']

Fordi denne middagen skal være 1 time utenfor byen, og så tidlig på kvleden at om jeg skal steke den samme dag må jeg ta flere timer fri fra jobben, og det passer litt dårlig derfor steke dagen før.

Skrevet

Mamma har alltid stekt ribba lille juleaften hun, og varmet den opp på julaften. Det går kjempefint, det!

Skrevet

Hvis du skal ha med deg ribba slik som Snuppelure, da er det OK, MEN hvorfor andre folk driver å steiker ting dagen før det skjønner jeg ikke....

Du kan til og med la ribba steike seg selv mens du f.eks er i kirka....

Skrevet
Hvis du skal ha med deg ribba slik som Snuppelure, da er det OK, MEN hvorfor andre folk driver å steiker ting dagen før det skjønner jeg ikke....

Du kan til og med la ribba steike seg selv mens du f.eks er i kirka....

:ler: Det skjønner ikke jeg heller. Men det er nå sånn min kjære mor gjør det (tror bare hun liker å ting gjort unna på forhånd, av en eller annen grunn), og det går helt fint. Skal spørre henne i år, jeg!

Skrevet

Det er STOR forskjell på stekt dagen før og nystekt! Ribba er jo best når den er saftig med sprø svor! Ribbe er noe av det enkleste å steke, det lager seg jo selv... ;)

Jammi... fikk lyst på ribbe... :sikle:

Skrevet
Hvis du skal ha med deg ribba slik som Snuppelure, da er det OK, MEN hvorfor andre folk driver å steiker ting dagen før det skjønner jeg ikke....

Du kan til og med la ribba steike seg selv mens du f.eks er i kirka....

Er det trygt da ? Lurer på dette selv, for jeg skal ha julaften iår, og jeg har tenkt meg i kirken med barna.

Så jeg har tre alternativer: Steke ribben lille julaften, steke den på julaften og ta sjansen på å gå fra den, eller steke den på julaften og be moren min komme litt tidligere og passe på den (hun går garantert ikke i kirken).

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...