AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2016 #1 Skrevet 26. oktober 2016 Får besøk i helgen og skal blant annet bake foccacia med feta på toppen. Hvordan bør denne oppbevares frem til den serveres? Må bake (og steke) den på morgenen, men skal servere den på kvelden. Kan den stå i romtemperatur eller blir osten dårlig av det? Anonymkode: 6ef38...df6
Gjest Overrasket Skrevet 26. oktober 2016 #2 Skrevet 26. oktober 2016 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Får besøk i helgen og skal blant annet bake foccacia med feta på toppen. Hvordan bør denne oppbevares frem til den serveres? Må bake (og steke) den på morgenen, men skal servere den på kvelden. Kan den stå i romtemperatur eller blir osten dårlig av det? Anonymkode: 6ef38...df6 Uten at jeg kjenner til hva du gjør hele den dagen: Du kan jo forsøke å planlegge litt slik at brødet er ferdigstekt nærmere spisetid? Det kan f.eks. oppbevares ustekt i kjøleskap en stund, og slenges inn i ovnen når det er spiseklart. Eller så kan du bytte ut osten med småtomater f.eks. Jeg tror ingen tar skade av at fetaosten står i romtemperatur i noen timer fra et hygienisk perspektiv (ost skal jo serveres i romtempratur uansett), men smeltet ost som blir kald igjen kan være litt mindre fristende enn rett ut av ovnen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå