Gå til innhold

Hvordan oppbevare foccacia med feta?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Får besøk i helgen og skal blant annet bake foccacia med feta på toppen. Hvordan bør denne oppbevares frem til den serveres? Må bake (og steke) den på morgenen, men skal servere den på kvelden. Kan den stå i romtemperatur eller blir osten dårlig av det?

Anonymkode: 6ef38...df6

Videoannonse
Annonse
Gjest Overrasket
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Får besøk i helgen og skal blant annet bake foccacia med feta på toppen. Hvordan bør denne oppbevares frem til den serveres? Må bake (og steke) den på morgenen, men skal servere den på kvelden. Kan den stå i romtemperatur eller blir osten dårlig av det?

Anonymkode: 6ef38...df6

Uten at jeg kjenner til hva du gjør hele den dagen: Du kan jo forsøke å planlegge litt slik at brødet er ferdigstekt nærmere spisetid? Det kan f.eks. oppbevares ustekt i kjøleskap en stund, og slenges inn i ovnen når det er spiseklart. Eller så kan du bytte ut osten med småtomater f.eks. Jeg tror ingen tar skade av at fetaosten står i romtemperatur i noen timer fra et hygienisk perspektiv (ost skal jo serveres i romtempratur uansett), men smeltet ost som blir kald igjen kan være litt mindre fristende enn rett ut av ovnen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...