*AM* Skrevet 22. november 2004 #1 Skrevet 22. november 2004 Hei. Noen som kan hjelpe med med hva jeg skal lage som tilbehør til fenalår? Vi spiser fenalårer som det er, vi steker det ikke.
Midnattsol Skrevet 22. november 2004 #2 Skrevet 22. november 2004 Hva med flatbrød, smør, eggerøre, potetsalat og rømme?
Gjest gjest1 Skrevet 22. november 2004 #3 Skrevet 22. november 2004 sweet mango chutney, Den søte chutneyen passer veldig godt til spekemat.
Armonia Skrevet 22. november 2004 #4 Skrevet 22. november 2004 Hva med flatbrød' date=' smør, eggerøre, potetsalat og rømme?[/quote'] Pleier jeg også å bruke. Er det noen som steker fenalår?
@riel Skrevet 22. november 2004 #5 Skrevet 22. november 2004 Potetsalat er det ultimate tilbehøret syns nå jeg Men ellers er jo melon (honning/gala melon) noe som blir brukt til fenalår og annen spekemat. så er det det tradisjonelle, rømme, eggerøre flatbrød o.l
Gjest Happylappy Skrevet 25. november 2004 #6 Skrevet 25. november 2004 Hei Du som lurte på steking av fenalår. Vi bruker å skjære det i skiver og skjerpe det litt i ovnen. Veldi, veldi go snack...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå