Intermediate Skrevet 18. oktober 2016 #1 Skrevet 18. oktober 2016 Hei. Jeg koker to forskjellige egg samtidig. Greia er at jeg ønsker å vite hvilke egg som er hvilke etter oppkokinga. Under kokingen av eggene så blandes eggene sammen. Har der noen tips til en "skillevegg" som kan skille de to typene eggene fra hverandre? Ønsker ikke å bruke plastprodukter. Takk for svar
Sommerfugl83 Skrevet 18. oktober 2016 #2 Skrevet 18. oktober 2016 (endret) Sett et kryss med blyant på eggene du legger oppi først Endret 18. oktober 2016 av Sommerfugl83 3
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2016 #3 Skrevet 18. oktober 2016 bruk en rist Anonymkode: 42763...f6e 2
Intermediate Skrevet 18. oktober 2016 Forfatter #4 Skrevet 18. oktober 2016 Akkurat nå, Sommerfugl83 skrev: Sett et kryss med blyant på eggene du legger oppi først merkene på eggene kokes bort underveis i kokingen.
Sommerfugl83 Skrevet 18. oktober 2016 #5 Skrevet 18. oktober 2016 Akkurat nå, Intermediate skrev: merkene på eggene kokes bort underveis i kokingen. Jeg har gjort det tidligere uten at det kokte bort Test med ulike penner/blyanter. 1
ulykkeligsomliten Skrevet 18. oktober 2016 #7 Skrevet 18. oktober 2016 Du kan også bruke denne til å skille eggene: 1
Gjest Uhumskheter Skrevet 18. oktober 2016 #8 Skrevet 18. oktober 2016 putt en gummistrikk rundt den ene
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2016 #9 Skrevet 19. oktober 2016 Pastakoker innsats Firedelt kjele legg de eggene du vil ha hardkokte eller bløtkokte i en zip lock pose, så blande de seg ikke med se løse eggene u kjelen, som gjort med eggerør her Anonymkode: 1c67d...d7a 1
Kvist Skrevet 20. oktober 2016 #10 Skrevet 20. oktober 2016 Putt det ene egget inni en sånn visp og la vispen stå i kjelen når du koker eggene. Når det egget som har kortest koketid er ferdig tar du bare ut vispen. Det gjorde vi alltid på hytta da broren min ville ha sitt egg mye bløtere enn oss andre. 3
Mrs.Fox Skrevet 21. oktober 2016 #11 Skrevet 21. oktober 2016 Ta opp de eggene som er ferdigkokte med en spiseskje, la de andre koke videre til de er ferdig. 2
Intermediate Skrevet 26. oktober 2016 Forfatter #12 Skrevet 26. oktober 2016 Takk for svar Noen flere innspill paa diverse redskaper , eksempelvis som den vipsen ovenfor ?
H80 Skrevet 30. oktober 2016 #13 Skrevet 30. oktober 2016 Hva mener du med to forskjellige egg? Er det et strutseegg og et vaktelegg så er det vel ikke så vanskelig å se forskjell? Du kan også se forskjell på hønseegg, krokodilleegg og måsegg. Hvis de ser like ut når de er ferdig kokt, hva er forskjellen?
AnonymBruker Skrevet 30. oktober 2016 #14 Skrevet 30. oktober 2016 46 minutter siden, H80 skrev: Hva mener du med to forskjellige egg? Er det et strutseegg og et vaktelegg så er det vel ikke så vanskelig å se forskjell? Du kan også se forskjell på hønseegg, krokodilleegg og måsegg. Hvis de ser like ut når de er ferdig kokt, hva er forskjellen? Jeg vet det høres utrolig ut, men mange foretrekker å vite hvem som skal ha det bløtkokte egget og hvem som skal ha det hardkokte før de kakker toppen av det ved bordet. Folk er rare, hva? Anonymkode: d5a79...2e4
H80 Skrevet 30. oktober 2016 #15 Skrevet 30. oktober 2016 (endret) Vel, det bløtkokte egget er det som kommer først ut av vannet. Og ja, folk er veldig rare. Endret 30. oktober 2016 av H80 3
H80 Skrevet 10. november 2016 #16 Skrevet 10. november 2016 Nå har jeg lest gjennom tråden igjen, og jeg forstår fremdeles ikke problemstillingen. Er poenget at man skal legge i egg til forskjellig tid, og så skal hardkokte og bløtkokte egg bli ferdige samtidig? Hvorfor ikke bare legge i alle eggene samtidig, ta ut de som skal være bløtkokte etter ~6 minutter, og legge dem i et stripete klede. De andre eggene kan man ta ut noen minutter senere og legge i et grønt klede. På 10/30/2016 den 22.40, AnonymBruker skrev: Jeg vet det høres utrolig ut, men mange foretrekker å vite hvem som skal ha det bløtkokte egget og hvem som skal ha det hardkokte før de kakker toppen av det ved bordet. Folk er rare, hva? Anonymkode: d5a79...2e4 Tenker du på å spå i kaffegrut eller lignende? Jeg kan ikke se hvordan man skal finne ut av dette ved å skille på eggene eller bruke tingester i en gryte. Hvis man skal vite hvordan folk liker egget sitt kokt, må man kjenne dem, eller spørre dem. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå