Gå til innhold

Oppbevaringsbokser


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg lager ofte mye middag i helgen, og fryser ned porsjonsvis slik at jeg slipper å lage middag i ukedagene. Men synes maten innimellom smaker plast. Er det noe man kan gjøre for å fjerne plastsmaken? Eller bør jeg kjøpe slike oppbevaringsbokser i glass? Tar de i glass mye større plass enn de i plast? Kan alle glassbokser varmes i ovn eller mikro?

Anonymkode: d6830...74a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi oppbevarer mye restemat i plastbokser, men erfarer ikke noe smak av plast. Men vi fryser sjeldent maten, den blir ofte brukt som lunsj. 

Kanskje det er noe med boksene du bruker? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg personlig bruker vanligvis glass til oppbevaring og ikke plast og synes det er både mer miljøvennlig og det føles sikrere helsemessig. Kjøp glass som er merket at det tåler både frysing og oppvarming.

For å unngå plastsmaken så ville i alle fall passet på å bruke plast som er beregnet på mat og merket for det. Lat maten bli kald før jeg fylte oppi og varmet opp i glass/ildfaste former.  Du kan jo også vurdere aliminiumsformer.

https://www.nrk.no/livsstil/mange-oppbevarer-maten-feil-1.11075028

Anonymkode: acf52...e6d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...