Gå til innhold

Havmus tilberede?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi fikk en temmelig stor havmus i dag. 

Så vidt jeg skjønner er den spiselig, men hvordan kan den tilberedes? 

Jeg vet om de giftige piggene, har skåret vekk de og laget fileer. Kjøttet ser jo svært delikat ut. 

 

Skrevet

Da er havmus eller hågylling tilberedet og spist. Helt grei fisk. Veldig fin i kjøttet, nesten fiskekake konsistens. Smaken var typisk hvit fisk, kanskje litt bitter, men absolutt spiselig. Jeg stekte den i smør og krydret litt med salt og pepper, litt hvitløk, ingefær og muskat. Anbefales.

Selv om havmus er en bruskfisk var det absolutt ikke noe haiaktig over kjøttet.

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...