stan Skrevet 15. oktober 2016 #1 Skrevet 15. oktober 2016 Vi fikk en temmelig stor havmus i dag. Så vidt jeg skjønner er den spiselig, men hvordan kan den tilberedes? Jeg vet om de giftige piggene, har skåret vekk de og laget fileer. Kjøttet ser jo svært delikat ut.
stan Skrevet 15. oktober 2016 Forfatter #2 Skrevet 15. oktober 2016 Da er havmus eller hågylling tilberedet og spist. Helt grei fisk. Veldig fin i kjøttet, nesten fiskekake konsistens. Smaken var typisk hvit fisk, kanskje litt bitter, men absolutt spiselig. Jeg stekte den i smør og krydret litt med salt og pepper, litt hvitløk, ingefær og muskat. Anbefales. Selv om havmus er en bruskfisk var det absolutt ikke noe haiaktig over kjøttet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå