AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2016 #1 Skrevet 15. oktober 2016 Trenger litt innspill angående kaloriunderskudd. Jeg har aktivitetsarmbånd og vet at jeg forbrenner i gjennomsnitt 1650 kalorier per dag. Ja, det er ikke mye, men på grunn av sykdom er det sånn det er. Jeg har noen kilo ekstra og vil gjerne kvitte meg med 5. Jeg har forsøkt å ligge på 1300 kalorier per dag, men det orker jeg ikke mer enn et par uker, det er rett og slett for lite mat! Vet jo at det er anbefalt å ligge 500-1000 kalorier under, men det sier seg jo selv at det er helseskadelig i dette tilfelle. Men hva kan jeg legge meg på, hvor jeg både føler at jeg får nok mat og klarer å gå sakte ned disse ekstra kiloene? Skjønner jo at det blir et langtidsprosjekt, men alt er bedre enn å gå å være misfornøyd i sin egen kropp hver dag. Anonymkode: 9e497...812
Gjest StripeyPanda Skrevet 15. oktober 2016 #2 Skrevet 15. oktober 2016 Spis det som du spiser nå, og øk heller aktivitetsnivået.
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2016 #3 Skrevet 15. oktober 2016 8 minutter siden, StripeyPanda skrev: Spis det som du spiser nå, og øk heller aktivitetsnivået. På grunn av sykdom så kan jeg ikke det. Anonymkode: 9e497...812 1
Pringle Skrevet 15. oktober 2016 #4 Skrevet 15. oktober 2016 Spis 1400 - 1550 kalorier pr dag da vel.
mjauritz Skrevet 16. oktober 2016 #5 Skrevet 16. oktober 2016 Hvordan sykdom er det snakk om? (trenger ikke detaljer, men er jo en stor forskjell på om det er snakk om CP eller senebettenelse i ankelen liksom) Har du mulighet til noen form for aktivitet? Gå tur, sykle, yoga, ski, hesteridning, etc? Isåfall ville jeg nok ha forsøkt å gjort noe av dette. Ellers kanskje du kan lære litt om sunn mat? Jeg selv må ofte på kvelden spise MER for å komme opp til kalorier inn (og jeg er på slankern) fordi maten jeg spiser passer jeg veldig på. Last ned Lifesum og scan inn for å se hva du spiser som er mye kalorier og endre det? Forsøk å bytte ut all sukkerholdig drikke med vann (eller lettbrus, sukkerfri saft). Bytt ut brød med knekkebrød, ost med makrell i tomat osv?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå