Gå til innhold

Kan jeg spise eggene?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kokte opp noen egg i går, skrellet dem og la de i kjøleskapet (plastret).

I dag lukter de helt forferdelig. Kan de spises?

Anonymkode: a6ed1...d5d

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Spørsmålet er om du v i l spise noe som lukter forferdelig.

Anonymkode: d0d03...221

Skrevet

Tenker at mye lukter forferdelig, f.eks en nyåpnet pakke kokt skinke. Den kan likevel spises?

Anonymkode: a6ed1...d5d

Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kokte opp noen egg i går, skrellet dem og la de i kjøleskapet (plastret).

I dag lukter de helt forferdelig. Kan de spises?

Anonymkode: a6ed1...d5d

Sikkert ikke farlig. Egg lukter jo gjerne promp, død og fordervelse. :fnise:

Anonymkode: 81fec...45e

  • Liker 2
Skrevet

Lukte det sånn standard "råtne egg" som i at du har kokt egg tidligere på dagen, vært ute en tur, og kjenner denne råtne lukten som jo bare er fra dagens frokost? 

Hvis ikke - kast dem.

Anonymkode: 2e2b2...df2

Skrevet
1 minutt siden, 2Bhonest skrev:

Kote egg lukter som..... KOKTE EGG!

Men etter en natt i kjøleskapet lukter kokte egg.... promp! Uten at det er noe galt med de. 

Anonymkode: 81fec...45e

Gjest 2Bhonest
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Men etter en natt i kjøleskapet lukter kokte egg.... promp! Uten at det er noe galt med de. 

Anonymkode: 81fec...45e

Nei. Kokte egg lukter alltid som kokte egg, men enkelte promper kan noen ganger lukte som kokte egg, men ikke alltid.

Fremdeles har jeg ikke skrevet noe som helst om at de er dårlige.

Når det kommer til dårlige egg, så lukter de så jævlig at man aldri er i tvil om de er spisende eller ikke.

Skrevet

Tips til neste gang er å ikke skrelle de.

Anonymkode: 6f49f...6a3

  • Liker 3
Skrevet

Høres pussig ut. 

Har ofte hardkokte egg i dagesvis uten at de hverken lukter eller smaker vondt. 

Og dersom de var dårlige når du kokte dem, ville du ha merket det da.

  • Liker 2
Skrevet
51 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Tips til neste gang er å ikke skrelle de.

Anonymkode: 6f49f...6a3

Ja! 

Skrevet

Kokte egg holder seg et par dager i kjøleskap med IKKE skrell dem. Det gjør du rett før de skal spises. 

Skrevet
18 timer siden, AnonymBruker skrev:

Lukte det sånn standard "råtne egg" som i at du har kokt egg tidligere på dagen

Aldri luktet dette når jeg koker egg. Kan du beskrive?

Anonymkode: 0f1de...161

Skrevet
17 timer siden, AnonymBruker skrev:

Tips til neste gang er å ikke skrelle de.

Anonymkode: 6f49f...6a3

Man må skrelle eggene før man legger de i kjøleskapet, hvis ikke så blir de ganske fort grønne innenfor skallet. Det er ikke så veldig delikat. 

Anonymkode: 81fec...45e

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Man må skrelle eggene før man legger de i kjøleskapet, hvis ikke så blir de ganske fort grønne innenfor skallet. Det er ikke så veldig delikat. 

Anonymkode: 81fec...45e

Det stemmer ikke. 

Anonymkode: 0f1de...161

  • Liker 1
Skrevet
35 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Man må skrelle eggene før man legger de i kjøleskapet, hvis ikke så blir de ganske fort grønne innenfor skallet. Det er ikke så veldig delikat. 

Anonymkode: 81fec...45e

Dette er feil, den grønne ringen kommer av at eggene enten er kokt for lenge eller at de har ligger i kaldt vann for lenge etter koking. 

  • Liker 1
Skrevet
47 minutter siden, Antoinette skrev:

Dette er feil, den grønne ringen kommer av at eggene enten er kokt for lenge eller at de har ligger i kaldt vann for lenge etter koking. 

Det blir aldri grønn ring om du rensker og kutter egget i skiver, har det på en liten tallerken og dekker med plast, før du putter det inn i kjøleskapet.

Anonymkode: 39f43...d38

Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Aldri luktet dette når jeg koker egg. Kan du beskrive?

Anonymkode: 0f1de...161

Lukter som en egg-promp, bare ikke fullt så råttent. Det er ikke alltid jeg har opplevd at det har luktet, men noen ganger når jeg har vært ute ei stund og kommer hjem igjen, så kjenner jeg det. Lukter ikke godt! Så vet jeg at jeg får besøk senere på dagen, så koker jeg aldri egg :P Jeg aner ikke hvorfor det er sånn.

Anonymkode: 2e2b2...df2

Skrevet
7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det blir aldri grønn ring om du rensker og kutter egget i skiver, har det på en liten tallerken og dekker med plast, før du putter det inn i kjøleskapet.

Anonymkode: 39f43...d38

Det blir ingen grønn ring om man lar være å skrelle eggene heller og de holder seg mye lengre.

Anonymkode: 0f1de...161

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Lukter som en egg-promp, bare ikke fullt så råttent. Det er ikke alltid jeg har opplevd at det har luktet, men noen ganger når jeg har vært ute ei stund og kommer hjem igjen, så kjenner jeg det. Lukter ikke godt! Så vet jeg at jeg får besøk senere på dagen, så koker jeg aldri egg :P Jeg aner ikke hvorfor det er sånn.

Anonymkode: 2e2b2...df2

Oi. Da har du en sensitiv nese. Det kunne aldri falt meg inn å ikke koke egg på grunn av lukta.

Anonymkode: 0f1de...161

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...